20 квіт. 2018 12:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

102

0

28 квітня у Вінниці перекриють рух транспортну на 4 години

28 квітня у Вінниці перекриють рух транспортну на 4 години

28 квітня у Вінниці перекриють рух транспорту, через біговий марафон


28 квітня у Вінниці перекриють рух транспортну на 4 години

 28 квітня у Вінниці відбудеться напівмарафон. Через це у місті близько чотирьох годин частково буде перекритий рух автівок, маршрутних таксі та автобусів. Електротранспорт працюватиме в звичайному режимі.

Про це під час прес-конференції 20 квітня повідомив голова комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

«Рух буде перекритий 28 квітня з 10 до 14 години. При цьому рух трамваїв не буде перекритий, а інший транспорт не пускатимуть, він буде їхати в об’їзд. Якщо марафон завершиться раніше, то рух відкриємо раніше. Буде перекриття по Хмельницькому шосе, по виїздах, частково по Магістратській та на інших вулицях відповідно до маршруту. Городян додатково буде повідомлено про перекриття усіх вулиць.

Ми біжимо наступним чином: площа Василя Стуса, Хмельницьке шосе. Далі до Юності, пробігаємо по вулиці Порика, повертаємо по Космонавтів до вулиці Келецької. Далі розвороті і знову по Космонавтів до верху на Хмельницьке шосе і далі до площі Небесної сотні, розворот. Ще одне коло і фініш на площі Стуса», - каже Сергій Краєвський.

28 квітня у Вінниці перекриють рух транспортну на 4 години

Початок забігу об 11:00. Старт і фініш відбудеться на площі Василя Стуса. Городяни можуть долучитися до бігу на 1,5, 10 і на 21 кілометри.

Для участі у напівмарафоні на великих дистанціях потрібно попередньо зареєструватися. Це потрібно зробити до 24 квітня. А у день забігу взяти з собою довідку про стан здоров’я та копію паспорта.

Організатори повідомляють, що заплановано у всіх дворах, які примикають до перекритих вулиць буде повідомлено за допомогою оголошень.

Найдовшу дистанцію планують подолати за 1–3 години.

Наразі на забіг зареєструвалося понад 1000 учасників, більшість яких не вінничани.

28 квітня у Вінниці перекриють рух транспортну на 4 години - фото 2

28 квітня у Вінниці перекриють рух транспортну на 4 години - фото 3

Карта маршрутів

28 квітня у Вінниці перекриють рух транспортну на 4 години - фото 4 

 

Вінниця.info