25 черв. 2021 10:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

103

0

3+ причини замовляти продукти онлайн

3+ причини замовляти продукти онлайн

Якщо немає часу чекати кур’єра, то можна замовити товари онлайн, а забрати їх — в найближчому магазині.


Для багатьох українців маркети мережі «АТБ» стали улюбленим місцем для покупки товарів першої необхідності і продуктів харчування. Широкий асортимент і невисокі ціни — все це дає можливість купувати навіть заморські новинки, не обмежувати себе у виборі. З весни 2020 року в мережі «АТБ» доступний ще один сервіс — українці мають можливість здійснювати замовлення продуктів в режимі онлайн. Що дає така послуга і чи варто нею скористатися? Давайте з’ясовувати.

Ключові переваги сервісу

3+ причини замовляти продукти онлайн

Замовлення продуктів онлайн — раціональне рішення сучасного споживача. Новітні технології дають можливість купити улюблені смаколики, не виходячи з дому чи офісу. І зовсім не потрібно витрачати на похід в магазин більше половини вихідного дня, щоб закупити продукти на тиждень, адже краще зручніше вмоститися в комфортному кріслі і замовити їх в режимі online, коли з'явиться вільна хвилинка на роботі чи під час обіду.

Переваги сервісу очевидні:

  1. Економія часу. Підбір необхідних товарів в магазині, пошук на упаковці їх терміну придатності, довге очікування на касі — все це втомлює. А ще ж потрібно донести важкі сумки до дому. Якщо замовити продукти онлайн, то ці завдання виконують продавці магазину. Обрані товари будуть привезені вчасно, а споживач зможе витратити свій вільний час з більшою користю.
  2. Економія сил. Як показує практика, сім’я із 3–4 чоловік в середньому замовляє на тиждень 3–4 пакети продуктів (кожен вагою 15–20 кг). Тому така послуга, як кур’єрська доставка товарів, виручає не одну домогосподарку і бізнес-леді. Оцінять сервіс і люди з обмеженими можливостями. За невелику плату кур’єр привезе вам додому пакети з продуктами, вагою до 100 кг.
  3. Комфорт. Замовляти продукти онлайн можна вдень, чи вночі — час не має значення, адже сервіс працює цілодобово. В робочі години менеджер інтернет-магазину зв’язується з клієнтом по телефону для уточнення деталей покупки. Кур’єри привезуть замовлення в той час, який найбільш зручний для споживача. Термін доставки — до 60 хвилин по місту. Якщо замовлення ще не сформовано і не передано кур’єру, клієнт має можливість скоректувати заявку, наприклад, додати ще щось в корзину чи замінити позицію.

Якщо немає часу чекати кур’єра, то можна замовити товари онлайн, а забрати їх — в найближчому магазині. Вибрати підходящу адресу можна на сайті при формуванні корзини с продуктами.

Як працює команда «АТБ Маркет»

3+ причини замовляти продукти онлайн - фото 2

Головний принцип — класти в пакет для клієнта найкращі товари, як для себе. «АТБ Маркет» гарантує 100% контроль якості і свіжості продуктів, які доставляються споживачу:

  • дотримання спеціального температурного режиму, найбільш оптимального для збереження кожної групи товарів;
  • формування замовлення відповідно до стандартів (продукти заздалегідь розподіляються на два пакети за принципом наповнення товарами: сухий та холодний).

Онлайн-замовлення в «АТБ-Маркет» збираються операторами вручну, детально перевіряється термін придатності продукції, а також цілісність упаковки.