15 січ. 2021 12:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

107

0

42 ДТП за добу: наслідки першого снігу у Вінниці

42 ДТП за добу: наслідки першого снігу у Вінниці

Через ДТП у Вінниці утворилися затори


42 ДТП за добу: наслідки першого снігу у Вінниці

Від 15 години 14 січня у Вінниці на лінію «102» було заявлено про 42 ДТП. Патрульні поліцейські зауважують, це надзвичайна велика кількість.

«Це надзвичайно багато, тому, що у звичайні дні, коли погодні умови сприятливі, у нас трапляється одна, дві три дорожньо-транспортні пригоди. А то й взагалі не трапляється. Буває по-різному. Взагалі, розпочався от такий пік ДТП після 15 години, коли у місті почався сильний снігопад. У 16 випадках патрульні склали протоколи на винуватців. Це в 16-ти ДТП, коли були ДТП були без потерпілих. В інших випадках водії обходилися без допомоги патрульної поліції, зокрема складаючи євро-протоколи. Була одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілим. Тобто, коли водій автомобіля здійснив наїзд на пішохода. Це трапилося по вулиці Академіка Янгеля, близько 16-ї години», - повідомила Тетяна Плахотнюк, речниця Патрульної поліції у Вінницькій області.

42 ДТП за добу: наслідки першого снігу у Вінниці

Через ДТП у Вінниці утворилися затори. Синоптики передбачають ускладнені погодні умови протримаються в регіоні протягом наступних кількох днів.

«Ми працюємо у звичайному режимі. Але, коли трапляються от такі транспортні колапси, то звичайно ми можемо залучати допоміжні сили. У нас є рота тактико-оперативного реагування. Вони нам допомагають постійно», - додала Плахотнюк.

Нагадуємо контакти для водіїв, куди вони можуть телефонувати у випадку ускладнення руху на дорогах через негоду.

А також зауважимо, що вчора висота снігового покриву складала близько 5 сантиметрів. Детальніше у фоторепортажі, який можна переглянути тут.

42 ДТП за добу: наслідки першого снігу у Вінниці - фото 2

42 ДТП за добу: наслідки першого снігу у Вінниці - фото 3

42 ДТП за добу: наслідки першого снігу у Вінниці - фото 4

42 ДТП за добу: наслідки першого снігу у Вінниці - фото 5

42 ДТП за добу: наслідки першого снігу у Вінниці - фото 6

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото - поліції