23 верес. 2020 16:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

106

0

5 моделей модних суконь осіннього сезону

5 моделей модних суконь осіннього сезону

Доступні ціни, бездоганна якість, ідеальний крій.


Уже зібрали осінню капсулу 2020? А про сукні не забули? Не можна постійно красуватися в брюках і туніках: ви жінка, вам просто необхідні нові красиві сукні. У каталозі інтернет-магазину Dressa https://dressa.com.ua/c/platia представлена нова колекція від кращих українських дизайнерів. Доступні ціни, бездоганна якість, ідеальний крій.

На запах

5 моделей модних суконь осіннього сезону

Остромодна модель підкреслює вигини жіночого тіла і вдало приховує дрібні недоліки. У колекції Дресса знайдуться сукні:

  • напівприталеного силуету з ефектом запаху;
  • з легких тканин з розкльошонними спідницями;
  • вишукане вбрання для урочистих подій;
  • практичні сарафани для буднів.

Ідеальну посадку по фігурі забезпечать точні виміри: порівняйте їх з таблицею, яка є в описі кожного наряду.

Сорочка

5 моделей модних суконь осіннього сезону - фото 2

Комфорт, свобода, зручність і стиль — ось причини популярності моделі протягом кількох сезонів. В цьому році в моді світлі відтінки, клітина, принт. В тренді стиль сафарі: приглушені відтінки спекотної савани, контрастні гудзики, широкі коміри і манжети, накладні кишені, кулиска на талії. У моді комбінація коротких моделей з легінсами і бриджами.

Блейзер

5 моделей модних суконь осіннього сезону - фото 3

Жіноча інтерпретація чоловічого двобортного піджака відкриває дизайнерам простір для фантазії: різна довжина, форми комірів, ширина рукавів, фактура тканини, гра кольором і контрастами. Двобортні моделі суконь-жакетів підкреслюють лінію талії, візуально витягують фігуру. У колекції представлені моделі насичених кольорів для офісу і міських прогулянок.

Трапеція

Улюблена модель всіх дам, що вічно сидять на дієті: вільний силует ідеально приховує всі недоліки фігури і наслідки нічних перекусів. Трапеція довжиною вище коліна підкреслює стрункість худорлявих дівчат і прекрасно поєднується з модними чобітьми-панчохами (їх краще підібрати в тон сукні).

Футляр

Офісна класика, що буде в моді вічно. У цьому сезоні в тренді світлі відтінки: від білосніжного до перламутрового і моховитого. Вечірні моделі зібрали гаму насичених відтінків бордо, малахіту, олександрита, перлів. У колекції Дресса є моделі із замші, вельвету, трикотажа-двунитки, креп-дайвінгу, софта, джерсі, французького трикотажу, льону. Цієї осені сукні не обтягують силует, залишаються трохи вільними і дозволяють вільно рухатися і дихати.