27 січ. 2021 10:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

228

0

5 простих вправ для тонкої талії

5 простих вправ для тонкої талії

Підтримувати своє здоров'я та контролювати вагу сьогодні стає легше


Підтримувати своє здоров'я та контролювати вагу сьогодні стає легше. Існує безліч безкоштовних програм для тренування, відеозаписи та огляди на будь-який смак. Для тонкої талії також можна знайти декілька простих і ефективних вправ на https://blog.eva.ua/ru/prosti-vpravi-dlya-tonkoyi-taliyi/.

Популярні вправи для талії

5 простих вправ для тонкої талії

Ці вправи дозволяють відчути роботу м'язів та домогтися схуднення:

  • скручування корпусом;
  • планка;
  • маятник;
  • “мертвий жук”;
  • вакуум живота.

Скручування корпусу ще називають російським твістом. Це вправа середньої складності, у якій задіяні косі м'язи живота. Вона допомагає спалити багато калорій. Для виконання необхідно сісти на підлогу, тримати руки перед собою. На видиху повернути корпус праворуч та затриматися на кілька секунд, потім — ліворуч. Виконувати 10-15 разів, можна робити кілька підходів.

Планка — універсальна вправа, яку виконують і початківці, і професіонали. Достатньо однієї хвилини на день — і ви відчуєте, як животик стає більш пласким. Бічна планка допоможе швидше позбавитися зайвих сантиметрів на талії.

Маятник виконується лежачи на спині, з піднятими ногами. Ноги потрібно опускати спочатку в одну сторону, потім в іншу. При цьому не варто допомагати собі руками. Вправу можна повторювати по 20 разів двічі.

“Мертвий жук” допомагає позбавитися болю в спині, а також зробити талію більш стрункою. Для виконання треба лягти на підлогу, зігнути ноги під кутом 90 градусів, руки витягнути до стелі. Випрямити ліву ногу і праву руку одночасно, потім — праву ногу і ліву руку.

Що таке вакуум живота?

Вакуум живота — це вправа для плаского живота та тонкої талії. Вона полягає в тому, щоб видихнути повітря та втягнути живота і затримати його в такому положенні. Потім повільно вдихнути повітря, відпустити живіт. Повторити 3-5 разів для початківців, 10-20 разів для тих, хто займається регулярно. Кількість повторів можна збільшити до 30.

Уже за тиждень занять ви відчуєте, що живіт став більш пласким, а талія — більш стрункою. Найкращі вправи допоможуть швидко позбутися небажаного жиру.