15 листоп. 2019 10:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

115

0

5 причин, чому вигідно заправлятися на автоматизованій АЗС у Вінниці

5 причин, чому вигідно заправлятися на автоматизованій АЗС у Вінниці

У Вінниці працює єдина в Україні автоматизована АЗС, на якій немає персоналу.


5 причин, чому вигідно заправлятися на автоматизованій АЗС у Вінниці

У Вінниці працює єдина в Україні автоматизована АЗС, на якій немає персоналу. Клієнтам пропонують заправити транспорт якісним бензином і дизпаливом, а ще – суттєво заощадити власний час. Розібратися, як функціонує «новинка», допоможуть консультанти. Також – працює цілодобова служба підтримки.

5 причин, чому вигідно заправлятися на автоматизованій АЗС Global Energy у Вінниці

1.Зручність і компактність

2.Тільки якісне паливо

3.Нижча ціна

4.Професійні консультанти і служба підтримки

5.Безпечність

5 причин, чому вигідно заправлятися на автоматизованій АЗС у Вінниці

«Безпілотна» АЗС немає обслуговуючого персоналу, тому компанія робить паливо більш доступним для водіїв. Це зменшує собівартість кожного літру бензину, відповідно – клієнти платять менше.

АЗС самообслуговування, безперечно, відповідає всім європейським стандартам. Сучасні технології і дотримання екологічних норм гарантують високу безпеку – що важливо як для водіїв, так і для самої компанії.

Клієнтам пропонують 92-ий чи 95-ий бензин і дизельне паливо тільки найвищої проби. Оскільки діє самообслуговування, то водій може не переживати, що хтось не долив палива у бак. Повний контроль над ситуацією.

Завітавши на АЗС, що працює у Вінниці на вулиці Максимовича 21В, ви суттєво економите свій час. Швидко, зручно і комфортно, без черг до каси і зайвих запитань персоналу. Все, що вам потрібно, це обрати тип бензину, який підходить для вашого автомобіля і оплатити послугу. Важливо, що зробити це можна у кілька способів: внести готівку у термінал, за допомогою банківської картки, PayPass або спеціальною паливною карткою.

Якщо зрозуміти принцип роботи нової АЗС вдається не одразу, тоді на допомогу прийдуть консультанти, які проведуть покроковий майстер-клас. Є куточок споживача. А служба підтримки клієнтів працює в режимі 24/7. Контакти: 067 659 65 55; [email protected]

Автоматизована АЗС без персоналу Global Energy розташована у Вінниці за адресою вул. Максимовича, 21В. Працює ЦІЛОДОБОВО.

За новинами та акціями слідкуйте на офіційній сторінці АЗС у «Фейсбук»: https://www.facebook.com/Globalvinnitsa/

Нагадаємо, що 1 листопада у Вінниці по вулиці Максимовича, 21В відкрили автоматизовану АЗС. Продаж дизпалива і бензину тут відбувається без участі персоналу. Цей проект унікальний для України та є власною розробкою компанії Global Energy.



title