7 листоп. 2020 15:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

210

0

5-річного сина вбивала на очах у 6-річної доньки. Місцеві розповіли подробиці загибелі дитини на Вінниччині

5-річного сина вбивала на очах у 6-річної доньки. Місцеві розповіли подробиці загибелі дитини на Вінниччині

25-річна Олена виховувала сина і доньку. Жили бідно, але в хаті охайно. В селі кажуть, що діти завжди були нагодовані і виховані


5-річного сина вбивала на очах у 6-річної доньки. Місцеві розповіли подробиці загибелі дитини на Вінниччині

На Вінниччині жінку звинувачують у вбивстві сина. Кажуть, спочатку вона скрутила 5-річного Артема, потім сіла на нього і била головою об підлогу, поки хлопчик не помер. Після цього закутала тіло у ковдру і майже добу тримала його на руках. Найжахливіше, усе це відбувалось на очах 6-річної доньки. 25-річна Олена виховувала сина і доньку. Жили бідно, але в хаті охайно. В селі кажуть, що діти завжди були нагодовані і виховані. Старша Діана ходила в перший клас, Артем – у дитячий садочок. Жодного разу вихователі не бачили на ньому синців чи подряпин. Та одного вечора мати так захопилась вихованням 5-річного Артема, що вбила його.

«Ніколи не був побитий, мама приходила, мама приводила завжди, дуже така була відповідальна мати. Все, що потребувало для навчання, виховання дитини, вона все виконувала», - розповідає Ірина Данишевська вихователька Артема.

5-річного сина вбивала на очах у 6-річної доньки. Місцеві розповіли подробиці загибелі дитини на Вінниччині

Минулого тижня діти кілька разів пропускали заняття Учителі та вихователі жалілись сільській голові. Вона дзвонила Олені, але ніхто не відповідав. Віра Асауленко прийшла до хати. В середині побачила Олену, на руках в неї лежав загорнутий у ковдру Артем. Його старша сестричка Діана розказала поліцейським, як мама на її очах убивала братика.

«Дівчинка розказала, шо мама обірвала обої, а сказала, що це Тьома і заставила його просити пробачення. Він просив пробачення, але вона за, його положила животком до низу, сіла а нього, завернула руки йому назад і била головою об землю», - каже сільська голова Соболівки Віра Асауленко.

Сільська голова одразу викликала поліцію та швидку. Медики врятувати дитину не змогли. Від численних травм хлопчик помер.

«Спасати там вже не було кого. Дитина була із гематомами на голові. На шиї були видні, видно такі пятна від удушення», - говорить лікар станції швидкої допомоги Олександр Корнейчик.

5-річного сина вбивала на очах у 6-річної доньки. Місцеві розповіли подробиці загибелі дитини на Вінниччині - фото 2

У селі кажуть, що в Олени були психічні розлади, але офіційного висновку психіатрів вона не мала. Тому і соціальні служби не в праві забирати дітей.

«В неї були психічні розлади періодичні після кожних пологів, психози, важкі. Агресія в неї якась така була не здорова. Вона могла взяти цих дітей, кудись поїхати, то там міліція ловила», - говорить сільська медсестра Катерина Годованюк.

Якщо осудність Олени доведуть психіатри, за вбивство сина їй загрожує до 15-ти років в’язниці.

Сьогодні, 7 листопада, Артема поховали. Імовірно, його 6-річну сестричку Діану віддадуть в інтернат.

5-річного сина вбивала на очах у 6-річної доньки. Місцеві розповіли подробиці загибелі дитини на Вінниччині - фото 3

5-річного сина вбивала на очах у 6-річної доньки. Місцеві розповіли подробиці загибелі дитини на Вінниччині - фото 4

5-річного сина вбивала на очах у 6-річної доньки. Місцеві розповіли подробиці загибелі дитини на Вінниччині - фото 5

Новини в зручному форматі в нашому телеграм каналі https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info