14 лип. 2015 17:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

80

0

60-річний вінничанин знімав порнофільми з маленькими дівчатками

60-річний вінничанин знімав порнофільми з маленькими дівчатками

 Заарештовано 60-річного підозрюваного в організації порностудії в Немирові


60-річний вінничанин знімав порнофільми з маленькими дівчатками

 Оперативники відділу боротьби з торгівлею людьми УМВС у Вінницькій області затримали 60-річного вінничанина з Немирова, який підозрюється у виготовленні відеоматеріалів порнографічного характеру, в тому числі, за участі неповнолітніх, з метою їх подальшого розповсюдження.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області.

За словами т.в.о. начальника УМВС у Вінницькій області Олександра Глянька, розшуковці успішно реалізували отриману оперативну інформацію. Підозрюваного затримали в Немирові під час отримання грошових коштів, які він вимагав у однієї з потерпілих за неоприлюднення відзнятого компрометуючого матеріалу. У чоловіка вилучили 6 тисяч гривень та порно-диски, які він мав віддати дівчині в обмін на гроші.

За даними попереднього розслідування, підозрюваний також мав сексуальні стосунки з неповнолітніми дітьми та знімав їх на відео. Зокрема, на одній із вилучених касет відзнята 13-річна дівчинка. Своїх жертв підшукував обманним шляхом в неблагополучних сім’ях, обіцяючи гарні фотосесії та винагороду.

Під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні підозрюваного вилучили відео та фотоапаратуру, з допомогою якої він здійснював виготовлення порнопродукції, лазерні диски та відеокасети з відео порнографічного змісту а також інші речові докази злочинної діяльності.

Немирівчанину оголошено про підозру у скоєнні правопорушень, передбачених ч.1 ст.189 (вимагання) та ч.4 ст.301 (ввезення, виготовлення,збут і розповсюдження порнографічних предметів ).

Підозрюваному загрожує  позбавлення волі строком від п'яти до десяти років. Він перебуває під арештом. Триває слідство.

60-річний вінничанин знімав порнофільми з маленькими дівчатками 

60-річний вінничанин знімав порнофільми з маленькими дівчатками - фото 2

60-річний вінничанин знімав порнофільми з маленькими дівчатками - фото 3

ВИННИЦА.info