8 листоп. 2019 10:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

146

0

«7 континент» дарує можливість обрати собі знижку на меблі

«7 континент» дарує можливість обрати собі знижку на меблі

Торгівельна меблева мережа «7 континент» підготувала для своїх покупців акцію «Обери собі знижку»


«7 континент» дарує можливість обрати собі знижку на меблі

Вам сподобався диван, ліжко чи шафа-купе, але його вартість, на жаль, зависока? Напевно, так бувало з кожним. Пропонуємо два виходи: перший – відмовитись від своєї мрії, а другий – дочекатись моменту, коли на меблі, що сподобались, діятимуть знижки. Ви дочекались! У листопаді доступна унікальна можливість придбати якісні меблі за доступними цінами. Адже Торгівельна меблева мережа «7 континент» підготувала для своїх покупців акцію «Обери собі знижку». Все дуже просто: купуєте будь-які меблі і маєте можливість отримали знижку до – 50 %! Для участі в акції необхідно обрати товар та витягнути свій щасливий квиток із розміром знижки. Витягнутий розмір знижки діє на ввесь товар у чеку. Акція діє з 01.11.2019 р. по 30.11.2019 р.

Досвідчені консультанти допоможуть легко визначитися з покупкою. Зручний каталог на сайті http://7k.ua дасть можливість попередньо ознайомитись з асортиментом меблів – від віталень і столових груп до табуреток і шаф-купе, а швидка доставка і гарантія від виробника стануть приємними бонусами до якісних меблів.

Тож не зволікайте! Завітайте за адресою: м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 145 (навпроти Західного автовокзалу) та отримайте можливість стати тим самим щасливчиком, що отримає знижку – 50 % на бажані меблі.

Долучайтесь до спільноти https://www.facebook.com/7kmebli.khm , щоб мати актуальну інформацією про діючі акції.

«7 континент» дарує можливість обрати собі знижку на меблі