1 лют. 2018 16:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

59

0

7 років щоденної боротьби за життя. Депутат Вінницької облради закликає допомогти унікальній дитині

7 років щоденної боротьби за життя. Депутат Вінницької облради закликає допомогти унікальній дитині

 Батьки протягом семи років щоденно борються за життя Іринки


7 років щоденної боротьби за життя. Депутат Вінницької облради закликає допомогти унікальній дитині

 31 січня на прийомі громадян до депутата Вінницької обласної ради Людмили Станіславенко звернулась за допомогою Діани Химич – мама 7-річної дівчинки. У дитини генетична хвороба, яка проявляється в передчасному старінні організму. Батьки протягом семи років щоденно борються за життя Іринки.

Людмила Станіславенко закликає всіх небайдужих допомогти родині, і як депутат обласної ради ініціюватиме звернення про виділення з бюджету коштів на лікування Іринки.

«Історія родини, яка мужньо бореться за життя своєї доньки, вразила до глибини душі! При народженні сказали, що Іра помре за декілька місяців..., потім ніхто не міг призначити належне лікування, потім тривала боротьба і сльози батьків і аж нарешті - лікарі поставили маленькій дівчинці діагноз - прогерія Хатчинсона Гілфорда. Прогерия – це рідкісне генетичне захворювання, одним з його симптомів медики називають зміни шкірного покриву та внутрішніх органів, що обумовлено передчасним старінням організму. У світі близько 100 випадків захворювання цією хворобою, а на Вінниччині це єдиний випадок і скоріш за все це єдиний випадок в Україні!!!

Іринка кожного дня бореться за життя. З раннього дитинства вона страждає від проблем, які виникають у людей літнього віку: облисіння, артрит, серцеві захворювання, інсульт. Для нормальної життєдіяльності окрім постійного лікування та реабілітації юній вінничанці постійно потрібні вітаміни фірми AMWAY. Можливо містяни, що займаються розповсюдженням даної продукції, мають змогу періодично допомагати медикаменти та вітамінами для родини Химичів. Батьки маленької з великою вдячністю приймуть будь-яку допомогу», - написала Л. Станіславенко на своїй сторінці в Facebook.

7 років щоденної боротьби за життя. Депутат Вінницької облради закликає допомогти унікальній дитині

Сьогодні Іринкою зацікавились у Бостоні і лікарі дистанційно спостерігають за дівчинкою.

«Звісно, що я разом зі своїми колегами з депутатського корпусу і керівництвом області, зробимо все від нас залежне щоб полегшити життя родини маленького Чуда на ім‘я Ірка)) (як вона сама себе сьогодні назвала). Ви навіть не уявляєте, на скільки вона цікава і розумна дівчинка.....

Іринка може навчити нас жити однією миттю і насолоджуватися тим дорогоцінним часом, який було відведено кожному з нас для життя. Впевнена, що разом нам вдасться допомогти родині», - зазначила пані Людмила.

Усі, кому небайдужа доля 7-річної дитини, можуть переказати кошти на рахунок матері, Химич Діана: ПриватБанк 4149 4978 6719 3940, (тел.0966922697).

7 років щоденної боротьби за життя. Депутат Вінницької облради закликає допомогти унікальній дитині - фото 2

7 років щоденної боротьби за життя. Депутат Вінницької облради закликає допомогти унікальній дитині - фото 3

7 років щоденної боротьби за життя. Депутат Вінницької облради закликає допомогти унікальній дитині - фото 4

7 років щоденної боротьби за життя. Депутат Вінницької облради закликає допомогти унікальній дитині - фото 5

Вінниця.info, фото Людмили Станіславенко