24 лют. 2020 11:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

62

0

70 населених пунктів Вінниччини залишилися без світла

70 населених пунктів Вінниччини залишилися без світла

Внаслідок потужного вітру силою 25-30 м/с, станом на 10 годину ранку 24 лютого аварійно вимкнено 22 повітряні лінії


70 населених пунктів Вінниччини залишилися без світла

Внаслідок потужного вітру силою 25-30 м/с, станом на 10 годину ранку 24 лютого аварійно вимкнено 22 повітряні лінії ПЛ 6-10 кВ, 526 ТП. Без електроенергії опинилося 70 населених пунктів. Найбільших неприємностей від негоди зазнали Вінницький, Літинський, Тиврівський, Жмеринський, Калинівський, Ямпільський райони та м. Вінниця.

Про це повідомляє прес-служба «Вінницяобленерго».

Енергетики у посиленому режимі усувають наслідки негоди. Над відновленням роботи електропостачання нині працюють 27 ремонтних бригад обленерго, задіяно майже 100 працівників та понад два десятки технічних транспортних засобів.

« Енергетики додають максимум зусиль аби якнайшвидше відновити роботу електромереж у зазначенихрайонах області та м. Вінниця. В деяких районах, особливо на території Замостянських електромереж з Тиврівською дільницею, маємо найбільшу кількість аварійних знеструмлень. Є навіть пошкодження доволі серйозні, і це потребує додаткових сил ремонтників і часу. Однак вже до кінця поточної доби, постараємося відновити роботу електропостачання, - наголосив начальник ЦДС», - додають у «Вінницяобленерго».

Нагадаємо, що у Вінниці вітер пошкодив електролінії – в кількох мікрорайонах відсутнє водопостачання.

Читайте також: Зірвані дахи з будинку, церкви, повалені дерева: на Вінниччині вітер наробив шкоди.

Вінниця.info