28 січ. 2020 10:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

86

0

«Альфа-Щит» - надійний щит Вашого майна

«Альфа-Щит» - надійний щит Вашого майна

Охоронне підприємство «Альфа-Щит» по праву є локомотивом у розвитку охоронного бізнесу в нашій області


«Альфа-Щит» - надійний щит Вашого майна

За довголітню і плідну працю в галузі охоронного руху охоронна фірма «Альфа-Щит» по достоїнству оцінена і відзначена іменними грамотами, дипломами та листами подяки від імені МВС України, керівництваобласті та неодноразово була лауреатом номінації Бізнес Еліта Поділля.

Нашими клієнтами протягом довгих років були і є широко відомі в місті державні установи українськіта закордонні компанії.

Охоронне підприємство «Альфа-Щит» по праву є локомотивом у розвитку охоронного бізнесу в нашій області. За час свого існування воно заснувало ряд організацій безпеки, таких як: ТОВ «Альфа-Щит Вінниця», ТОВ «Агентство безпеки Альфа», які сьогодні успішно знайшли своє місце на ринку безпеки м.Вінниці, заробивши собі надійну і позитивну репутацію.

Мета охоронної організації «Альфа-Щит» - створення досконалої високопрофесійної матеріально-технічної та навчально-методичної бази, що відповідає найвищим вимогам по підготовці висококваліфікованих фахівців в області охорони і безпеки, здатних на належному рівні забезпечити захист життя і здоров'я персоналу і збереження товарно-матеріальних цінностей наших клієнтів.

Але найголовнішим для себе весь колектив охоронного підприємства «Альфа-Щит» вважає бути затребуваним і корисним своєму місту і городянам.

Ми вміємо цінувати довіру, надану нам нашими Клієнтами. Ми завжди відкриті і зацікавлені у співпраці на взаємовигідних умовах. Не дарма на протязі довгих років наше гасло залишається незмінним і актуальним:

«Альфа-Щит» - надійний щит Вашого майна!

тел. 50-22-00; 067-432-61-81; 063-340-58-58

http://ohrana.vinnica.ua/