21 січ. 2015 09:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

32

0

Американці приїхали вчити вінницьких льотчиків безпеці польотів

Американці приїхали вчити вінницьких льотчиків безпеці польотів

 На Вінниччині розпочалася робоча зустріч фахівців з питань безпеки польотів


Американці приїхали вчити вінницьких льотчиків безпеці польотів

 20 січня у Вінниці розпочалася тижнева робоча зустріч фахівців з питань безпеки польотів делегації Військово-Повітряних Сил Національної гвардії штату Каліфорнія США, яку очолює представник авіаційного крила ВПС Національної гвардії штату Каліфорнія підполковник Роб Свертфагер з представниками Повітряних Сил Збройних Сил України на чолі з тимчасово виконуючим обов’язки начальника штабу Командування Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-майор Віктор Гамора.

Про це повідомляє прес-центр Повітряних Сил ЗСУ.

Головною метою зустрічі є обмін досвідом та методиками з питань безпеки польотів авіації та техніки безпеки наземних дій, дотримання суверенітету повітряного простору, дій чергових сил на бойовому чергуванні, тактики, методів і порядку дій авіації.

Під час зустрічі сторони обговорили питання, що становлять взаємну зацікавленість та провели брифінг-презентацію на темку «Структура та завдання підрозділів безпеки польотів авіації Повітряних Сил Збройних Сил України», а американська сторона ознайомила представників української сторони із програми безпеки у ВПС США.

За час перебування американської сторони у місті Вінниця планується проведення робочої зустрічі на території бригади транспортної авіації, що дислокується на Вінниччині, під час якої іноземців ознайомлять з авіаційною технікою частини літаком Ан-26 «Віта» та вертольотом Мі-8 МТ. У свою чергу делегація Військово-Повітряних Сил Національної гвардії штату Каліфорнія ознайомить українців з програми безпеки наземних робіт, управління ризиками та попередження зіткнення літаків із птахами та тваринами у ВПС США.

По завершенню зустрічі сторони обмінялися цінними подарунками та відвідали експозиції бойової техніки музею Повітряних Сил.

Американці приїхали вчити вінницьких льотчиків безпеці польотів

Американці приїхали вчити вінницьких льотчиків безпеці польотів - фото 2

Американці приїхали вчити вінницьких льотчиків безпеці польотів - фото 3

Американці приїхали вчити вінницьких льотчиків безпеці польотів - фото 4

Американці приїхали вчити вінницьких льотчиків безпеці польотів - фото 5

Американці приїхали вчити вінницьких льотчиків безпеці польотів - фото 6

ВИННИЦА.info