2 берез. 2015 13:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

84

0

Анатолій Олійник підтримав рішення Президента

Анатолій Олійник підтримав рішення Президента

 Колишній очільник Вінниччини написав у соцмережі про вдячність вінничанам та підтримку рішень Порошенка


Анатолій Олійник підтримав рішення Президента

 Екс-губернатор Вінницької області Анатолій Олійник подякував колегам, активістам, волонтерам та усім вінничанам за спільну роботу. Лист із словами вдячності чиновник опублікував на власній сторінці у Facebook. Олійник також зазначає, що повністю погоджується з політикою чинного Президента, оскільки рішення Головнокомандувача не можуть підлягати сумніву.

«Шановні друзі! Президент України призначив на посаду голови Вінницької ОДА Валерія Вікторовича Коровія.

Хочу щиро подякувати колегам, волонтерам та активістам, усім вінничанам за спільну роботу на благо нашої рідної області та України. У цей непростий час, коли проти України ведеться неоголошена, але від того не менш страшна війна, нам вдалося утримати мир та спокій на теренах області, створити систему постійної допомоги нашим воякам в АТО, пораненим, членам сімей загиблих Героїв, біженцям та переселенцям. Вінницька область стала одним з лідерів за обсягами загальної гуманітарної допомоги, спрямованої на український Донбас...

… Я підтримував і підтримую Главу Держави. Я залишаюся у команді Президента. Переконаний, що у такі непрості часи, як наші, будь-яке рішення Верховного Головнокомандуючого не може бути піддано сумніву, а тим більше – критиці. Більше того, я глибоко переконаний, що кожен українець сьогодні розуміє, що ми на Сході України боронимо не лише нашу державу, а й Європу, страшною ціною - ціною життя найкращих синів України фактично забезпечуємо континентальну безпеку. Тому в цих обставинах всі повинні бути максимально згуртовані, єдині і солідарні.

Впевнений – Україна обов’язково переможе і відновить державний суверенітет у тих кордонах, які прописані в Основному Законі держави. Ніхто і ніщо не змусить відмовитися наш народ від європейського курсу і прискореної євроорієнтованої модернізації економіки. Майбутнє Вінниччини – у сім’ї вільного, заможного, самодостатнього і перспективного українського народу.

Хочу чітко зазначити, особисто я докладу всіх зусиль, щоб якомога наблизити ці часи.

Слава Україні!»

Нагадаємо, що 28 лютого Петро Порошенко призначив Валерія Коровія новим керівником Вінницької обласної державної адміністрації, замість Анатолія Олійника. 

ВИННИЦА.info