2 серп. 2021 09:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

68

0

Англійська мова вчити легко з FriendsClub

Англійська мова вчити легко з FriendsClub

FriendsClub є першою школою, яка об'єднала онлайн і оффлайн навчання


Англійська мова вчити легко з FriendsClub

FriendsClub є першою школою, яка об'єднала онлайн і оффлайн навчання, тому тепер опанувати англійську мову на високому рівні може будь-хто. Тільки уявіть собі: ви можете займатися, після чого вчити слова, виконувати домашні завдання і переглядати заняття на своєму смартфоні або комп'ютері.

Оскільки почати вивчення мови найкраще з FriendsClub - просто зважитеся: зробіть крок і виберіть перше безкоштовне заняття, перейшовши за посиланням https://friendsclub.com.ua/ua/online/.

Школа англійської мови надає своїм учням можливість вибирати будь-які форми навчання:

  • безкоштовні відео-курси;
  • практику в розмовних клубах;
  • індивідуальні уроки;
  • заняття в групах.

Всього студентів у групі може бути від шести до дев'яти осіб.

Ви хочете вільно володіти англійською мовою, першими дивитися закордонне кіно, подорожувати по різних країнах і йти вперед по кар'єрних сходах? Завдяки групових занять в школі FriendsClub ви зможете реалізувати в життя все вищеперелічене.

Переваги навчання в FriendsClub

  1. Підтримка в навчанні дуже важлива, тому в цій школі англійської працюють тільки чуйні і добрі викладачі, щиро віддані своїй справі.
  2. FriendsClub отримала сертифікат Cambridge English. Це означає, що вона є офіційним центром підготовки до кембриджських іспитів. Тому якщо ваше майбутнє - це CAE, FCE, IELTS, то ви знаєте, куди звертатися.
  3. Клієнт-менеджери готові надати студентам підтримку і допомогу на кожному етапі їх навчання.
  4. Наявність функціонального особистого кабінету. Постійно підтримувати мотивацію і стежити за своїм прогресом досить складно. Саме з цієї причини був створений особистий кабінет, який мотивує студента і допомагає йому в навчанні.

Як почати навчання в FriendsClub?

  • Запишіться в школу в режимі онлайн, виберіть тип навчання і свого викладача.
  • Виконуйте домашні завдання на смартфоні, планшеті або комп'ютері. Слухайте аудіо, дивіться відеоуроки і проходите тести. Робіть все це де і коли вам зручно.
  • Виберіть мета навчання і йдіть до неї. Обов'язково відстежуйте свій прогрес і прокачивайте знання від рівня до рівня.

Вам точно не відомий ваш рівень англійської мови? Пройдіть спеціально розроблений тест на сайті, щоб визначити рівень своїх знань. Виходячи з цього, ви зможете визначитися з видом навчання, який з часом дійсно дасть позитивні результати. Завдяки FriendsClub навчання англійській мові принесе вам масу задоволення!