8 жовт. 2015 16:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Культура
0

283

0

Ансамбль Вірського у Вінниці затанцює «гопак», який шокував весь Інтернет

Ансамбль Вірського у Вінниці затанцює «гопак», який шокував весь Інтернет

Ансамбль танцю імені Вірського приїде у Вінницю з ювілейним концертом 


Ансамбль Вірського у Вінниці затанцює «гопак», який шокував весь Інтернет

 «Український танець зібрав 14 мільйонів переглядів у Мережі!», «Українські танцюристи демонструють підготовку на грані людських можливостей!» - статті з такими заголовками днями вийшли на провідних порталах України.

«Гопак» у виконанні державного ансамблю танцю України ім.П.Вірського б'є рекорди переглядів в Інтернеті. У соціальній мережі Facebook відео було викладено 2 червня 2015 року. За цей час воно зібрало майже 300 тисяч перепостів і 13,7 мільйонів переглядів», - пише «Лига. Новости».

Відео тренування артистів Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України імені Павла Вірського дійсно вражає. І так будучи професіоналами найвищого рівня, артисти щодня відточують свою майстерність, аби відповідати високому імені і репутації, яку у світі має ансамбль Вірського.

Ансамбль Вірського по праву називають одним з кращих у світі. І вже у понеділок, 12 жовтня, о 19.00 у Будинку офіцерів у цьому переконаються всі вінничани!

Концерт славетного колективу у Вінниці організовує компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ» - і саме у нашому місті ансамбль Вірського переступить екватор великого ювілейного туру, що присвячений 110-річчю з дня народження Павла Вірського і охоплює 20 міст України.

У всіх містах, де вже встигли побувати, танцюристів зустрічали аншлагами і найсильнішими оваціями.

- Дуже дякуємо вам. Було дійсно гаряче! Зігріли нашу щиру українську душу на всі 100%, - пише Сергій Мироненко із Запоріжжя.

- Тільки з концерту. Отримав масу позитивних емоцій! Згадав, коли також танцював. Велика вдячність танцюристам!!!! Приїжджайте до нас ще. Будемо завжди вам раді! Дякую! - ділиться Павло Шевченко з Дніпродзержинська.

- Дякуємо за незабутні і приємні враження, які ви подарували нам у місті Кривий Ріг. Ми вас любимо! - зізнається Катерина Тимошенко з Кривого Рогу.

Ансамбль Вірського у Вінниці затанцює «гопак», який шокував весь Інтернет

Виступи ансамблю Вірського - це унікальна комбінація кольору, енергії й артистизму. Яскраві і виразні рухи, стрибки до стелі, блискавичні оберти і мінлива динаміка танців, а також віртуозність, майстерність і оригінальна інтерпретація народних стилів різних країн - змусили увесь світ аплодувати ансамблю Вірского.

Аншлагами їх зустрічали понад 80 країн світу, а серед мільярдів шанувальників - перші королівські особи. Князь Монако Альбер надсилав за артистами ансамблю Вірського літак, щоб українські танцюристи встигли виступити на церемонії відкриття турніру з великого тенісу, а королева Великобританії Єлизавета II настільки була вражена побаченим на концерті, що запросила усіх 100 учасників ансамблю на званий сніданок у Букінгемський палац.

Ансамбль імені Вірського – це 100 найсильніших артистів, жагучих, повних життя, веселих і професійних, з неймовірною запальною українською енергетикою.

- Ми розфарбуємо ваш понеділок яскравими фарбами! - обіцяють танцюристи вінничанам.

Квитки на вінницький концерт ансамблю Вірського, що 12 жовтня о 19.00 пройде в Будинку офіцерів, ви можете купити на сайті http://bilet.vn.ua/, у касах Будинку офіцерів і театру імені Садовського.

Безкоштовна доставка квитків за телефоном: (0432)57-55-55.

Ансамбль Вірського у Вінниці затанцює «гопак», який шокував весь Інтернет - фото 2

Ансамбль Вірського у Вінниці затанцює «гопак», який шокував весь Інтернет - фото 3

Ансамбль Вірського у Вінниці затанцює «гопак», який шокував весь Інтернет - фото 4

Ансамбль Вірського у Вінниці затанцює «гопак», який шокував весь Інтернет - фото 5

Ансамбль Вірського у Вінниці затанцює «гопак», який шокував весь Інтернет - фото 6 

Ансамбль Вірського у Вінниці затанцює «гопак», який шокував весь Інтернет - фото 7

Ансамбль Вірського у Вінниці затанцює «гопак», який шокував весь Інтернет - фото 8

Ансамбль Вірського у Вінниці затанцює «гопак», який шокував весь Інтернет - фото 9

Ансамбль Вірського у Вінниці затанцює «гопак», який шокував весь Інтернет - фото 10

Ансамбль Вірського у Вінниці затанцює «гопак», який шокував весь Інтернет - фото 11

Ансамбль Вірського у Вінниці затанцює «гопак», який шокував весь Інтернет - фото 12

title

title