10 лют. 2016 17:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

100

0

«АНТИТІЛА» 4 березня привезуть у Вінницю красу і свій новий альбом

«АНТИТІЛА» 4 березня привезуть у Вінницю красу і свій новий альбом

 До Вінниці 4 березня приїде гурт «АНТИТІЛА»


«АНТИТІЛА» 4 березня привезуть у Вінницю красу і свій новий альбом

 Цього тижня стартує новий великий тур гурту «АНТИТІЛА» «Все Красиво», з яким музиканти відвідають 20 міст України.  Вінниця у списку - п’ята.

Вінницький концерт пройде 4 березня о 19.00 у Будинку  офіцерів. Глядачів чекає нова потужна і яскрава концертна програма та презентація четвертого альбому гурту «Все Красиво», чимало пісень з якого вже добре знайомі українцям, адже очолюють головні хіт-паради країни.

Лише за останні півроку «АНТИТІЛА» порадували шанувальників трьома новими кліпами на пісні «Мені тебе мало», «У книжках» і «Люди, як кораблі». І обіцяють: ще більше сюрпризів попереду!

– Новий день змушує до дій. Атака подій і смислів, щосекунди... Шум навколо і всередині. І, якщо чесно, то іноді одне бажання. Натиснути на паузу. Видихнути. І змінити шум на трек. І щоб зазвучав... Знайомою мелодією і чесними словами. До мурах, до безмежного всесвіту у грудях, - коментує новий тур гурту «АНТИТІЛА» фронтмен Тарас Тополя.

На вінницькому концерті гурту буде як завжди нестримна енергія, чудова атмосфера і спільні виконання пісень, адже окрім нових робітмузиканти обов’язково порадують фанів своїми найкращими хітами.

Вартість квитків на концерт дуже демократична - всього 100-220 гривень. Придбати їх можна у касах театру імені Садовського та Будинку офіцерів, на сайті http://bilet.vn.ua/ та за телефоном безкоштовної доставки: (0432)57-55-55.

Становлення групи «АНТИТІЛА» відбувалося на наших очах. Відтоді, як Тарас Тополя в ефірі талант-шоу «Шанс» заспівав пісню «Я не забуду першу ніч», минуло 8 років. За цей час «АНТИТІЛА» встигли кілька разів змінити свій склад, підписати та розірвати контракт із лейблом, випустити 4 альбоми, зняти 20 кліпів, отримати престижні музичні нагороди та кілька разів об’їхати з концертами всю Україну.

– Якщо зараз підбити підсумки, то найперше досягнення нашого гурту – це наші слухачі. Я пишаюся аудиторією групи. Це освічена молодь з яскравою життєвою позицією і високими моральними цінностями, - відзначає у своїх інтерв’ю Тарас Тополя. - Наші інші найголовніші досягнення - це пісня і кліп «Невидимка» (режисер Олександр Образ), хедлайнерство на фестивалі Sziget 2010 (MTV-Headbalgners stage), два успішні всеукраїнські тури «МОВА» та «Над полюсами» і потужне живе звучання за будь-яких обставин.

Втім, сьогодні «АНТИТІЛА» - це не лише популярні артисти, а ще й авторитетні волонтери, які з самого початку буремних подій на сходіУкраїнидопомагають переселенцям та українським воїнам.

– Там, на передку, наші друзі. І наша втома порівняно з втомою там, під кулями, – то дитячий садок. Якщо зрадити їхні надії, очікування, не привезти, не приїхати, не підтримати… соромно потім в очі буде дивитися всім. Хто, як не ми, артисти, люди, яких слухають і яким вірять, повинні допомагати вижити, - переконаний Тарас Тополя. - Я можу точно стверджувати, що завдяки зібраним людьми коштам і закупленим нами на ці кошти засобам захисту десятки батьків повернулися додому живими. Не загинули в бою. Бували випадки, коли ми приїжджали до зневірених людей з понурими очима. Підбадьорювали, як могли. Так от це найстрашніше. Коли солдат не відчуває підтримки від держави, заради якої бореться.

Під час поїздок у зону АТО Тарас Тополя написав пісню «У книжках», яку присвятив всім героям та їхнім дітям, яких назавжди розлучила війна. Кліп, зізнаються шанувальники, дивитися без сліз неможливо, адже він украй проникливий, щирий, правдивий…

У січні Тарас Тополя також став куратором виставки «Ukraine EXISTS» («Україна ІСНУЄ»), що була відкрита у штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку задля того, аби за кордоном люди мали змогу дізнатися правду про те, що насправді відбувається в Україні.

– Все почалося з того, що взимку, на початку 2015-го, я потрапив до стін ООН. Уявіть собі, в Україні запеклі бої на сході, палає Дебальцеве. Я перебуваю в місці, де засідає Радбез ООН, де приймаються геополітичні рішення й озвучуються важливі меседжі.Мабуть, кожен, хто потрапив би туди так, як я, щойно з волонтерського мікроавтобуса, як то кажуть, – вчинив би те саме. І почав настирливо шукати можливість розказати про Україну, про наше мистецтво і нашу війну всім, хто був там, у тих стінах. На противагу роспропаганді, на противагу скептикам і заангажованим країнам-сателітам Росії в ООН, - розповідає Тарас Тополя. - Я був настирливий і отримав сигнал, що зробити виставку досить реально. Потрібно лише багато попрацювати. І знайти кошти. Я повернувся додому в Київ і почав. Через певний час поруч зі мною була команда волонтерів і небайдужих людей, які загорілися ідеєю виставки і, на щастя, вона відбулася.

«АНТИТІЛА» 4 березня привезуть у Вінницю красу і свій новий альбом  

Сьогодні, переконані учасники гурту «АНТИТІЛА», попри всі негаразди в України залишається шанс стати успішною країною, яка розвивається правильним шляхом. І велике значення у цьому має музика.

– Сьогодні на розвиток української музики позитивно впливає те, що врешті припинився потік в Україну російської попси, псевдо-музики. Створився своєрідний вакуум, який зараз і заповнюють українські виконавці. Це – шанс. Зрештою, будь-яка криза – це початок чогось нового, - з вірою у майбутнє говорять музиканти.

Приходьте 4 березня о 19.00 у Будинок офіцерів на вінницький концерт гурту «АНТИТІЛА», щоб побути у компанії близьких і рідних людей-однодумців. І заспівати. Разом! Про нас, про кожного з нас.

Організатор вінницького концерту гурту «АНТИТІЛА» - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

«АНТИТІЛА» 4 березня привезуть у Вінницю красу і свій новий альбом - фото 2

«АНТИТІЛА» 4 березня привезуть у Вінницю красу і свій новий альбом - фото 3

«АНТИТІЛА» 4 березня привезуть у Вінницю красу і свій новий альбом - фото 4

«АНТИТІЛА» 4 березня привезуть у Вінницю красу і свій новий альбом - фото 5

«АНТИТІЛА» 4 березня привезуть у Вінницю красу і свій новий альбом - фото 6

«АНТИТІЛА» 4 березня привезуть у Вінницю красу і свій новий альбом - фото 7

title

title

title