23 листоп. 2016 16:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Влада
0

138

0

Аваков дозволив Педосу створити у Вінниці Лівобережне відділення поліції

Аваков дозволив Педосу створити у Вінниці Лівобережне відділення поліції

У Вінниці відкриють ще один відділ поліції – Лівобережний 


Аваков дозволив Педосу створити у Вінниці Лівобережне відділення поліції

Вінницький міський відділ поліції реорганізовують. На Старому місті відкриють ще один відділ поліції – Лівобережний, начальником якого стане Роман Андрощук.

Про це під час прес-конференції 23 листопада повідомив т.в.о. начальника ГУ Нацполіції у Вінницькій області Юрій Педос.

«Це була моя ініціатива, тому що те шалене навантаження, яке лягало на працівників Вінницького міського відділу поліції заважало ефективно розслідувати та розкривати злочини. На сьогоднішній день Міністром прийнято рішення про реорганізацію поліції м. Вінниці. Створено відділення Лівобережне і воно буде входити до складу Вінницького міського відділу. Ми впевнені що це буде ефективніше, ніж в одному місці будуть знаходитись всі працівники, і обслуговування території буде більш ефективним.

По особовому складу майже нічого не зміниться. По організації роботи зміни будуть суттєві. На Лівобережному відділенні буде керівник, який буде мати своїх заступників по напрямках. І навіть обслуговування. Якщо раніше 8 слідчо-оперативних груп майже добу обслуговували місто Вінницю, на сьогоднішній день вони будуть розділені. Буде створено дві чергових частини. На початку року в нас почав діяти ситуаційний центр «102», так звана «ЦУНАМІ», всі повідомлення отримувала одна чергова частина, що на Пирогова, 4. На сьогоднішній день буде розрахунок на дві чергові частини», - повідомив Ю. Педос.

За словами Юрія Педоса, начальником поліції м. Вінниці залишиться Анатолій Присяжнюк, начальником Лівобережного відділу буде Роман Андрощук, який раніше очолював Бершадський відділ поліції.

Лівобережний відділ поліції буде розміщуватись на вулиці Довженка, 73, там де раніше знаходився Староміський відділ.

Вінниця.info