27 лют. 2019 11:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Афіша Вінниці
0

161

0

Автор хіта «Алые розы» Сергій Піскун 7 березня вперше виступить у Вінниці!

Автор хіта «Алые розы» Сергій Піскун 7 березня вперше виступить у Вінниці!

Автор хіта «Алые розы» Сергій Піскун 7 березня вперше виступить у Вінниці!


Автор хіта «Алые розы» Сергій Піскун 7 березня вперше виступить у Вінниці!

«Свіжа кров у жанрі міського романсу», «Відкриття року у жанрі «шансон», «співак з надзвичайними піснями, у кожній з яких - душа, мудрість та зміст» - саме так про Сергія Піскуна говорять музичні критики й шанувальники.

Його хіти «Алые розы», «Когда-нибудь ты пожалеешь», «Звезды и луна», «Снежинки», «И зазвучит», «Тобой живу», «Если бы не ты» сьогодні не «сходять» з ефіру радіо «Шансон», набирають сотні тисяч переглядів у Інтернеті і по праву займають гідні позиції у хіт-парадах і рейтингах даного жанру.

У 31 рік Сергій Піскун є автором і виконавцем власних пісень, які є зразком високо естетичного, інтелігентного і якісного шансону.

Кожна його пісня чіпляє за живе, торкаючись найтонших струн душі!

І у цьому вже скоро переконаються вінничани.

Напередодні свята усіх жінок Сергій Піскун вперше виступить у Вінниці! Великий сольний концерт співака пройде 7 березня о 19.00 у Будинку офіцерів.

Творчість Сергія Піскуна – це щиросердечні композиції про кохання, гарна мелодія і зрозумілі тексти, що пробуджують емоції і почуття слухача.

Тому на концертах Сергія Піскуна - завжди особлива і надзвичайно душевна атмосфера!

Писати вірші, які потім стали основою для пісень, Сергій Піскун почав у 18 років.

У 2009 році взяв участь у щорічному фестивалі, присвяченому пам'яті маестро шансону Геннадію Тимофєєву «Я вольный ветер…». Саме там, у Слов'янську, Піскун здобув перший успіх і шанувальників.

А ще - познайомився з легендарним шансоньє Олегом Алябіним.

Як зізнається Сергій Піскун, він вдячний Богові за те, що така людина з'явилася у його житті. Старший і більш досвідчений артист поділився з починаючим колегою секретами успіху й допоміг Сергію закріпитися на сцені.

Автор хіта «Алые розы» Сергій Піскун 7 березня вперше виступить у Вінниці!

У тому ж 2009 року на професійній музичній студії рідного Фастова Сергій Піскун записав перші пісні - «Девчонка с севера», «Для тебя», «Я к тебе».

У 2010 році співак взяв участь у першому міжнародному фестивалі зірок авторської пісні «Шансон у моря», де вже за рік був визнаний лауреатом.

Про унікального співака дізналися ще більше шанувальників обраного ним жанру музики. І для Сергія Піскуна розпочався період концертів та гастролей Україною.

У 2016 році світ побачив його перший альбом «Живи для меня».

Автор хіта «Алые розы» Сергій Піскун 7 березня вперше виступить у Вінниці! - фото 2

Сьогодні Сергій Піскун є постійним гостем радіо «Шансон» і учасником найвідоміших шансон-фестивалів.

Його хіти входять до збірників популярної авторської пісні, займають провідні місця у хіт-парадах, а головне – у серцях багатомільйонної аудиторії!

Співак записав дві дивовижні дуетні пісні з заслуженою артисткою України Катериною Бужинською. «Снежинки» та «Если бы не ты», які миттю стали популярними!

А його сольні прем’єри 2018 року: «Алые розы», «Когда-нибудь», «Тобой живу», «Свадебные хиты», - визнані головними шансон-хітами року!

Всі найкращі хіти і ексклюзивні прем’єри виконавця наживо прозвучать 7 березня о 19.00 у Будинку офіцерів на концерті «Алые розы – одній тобі»!

Вартість квитків – від 100 до 300 гривень.

Придбати квитки можна в один клік на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, театру імені Садовського, Вінницької Вежі, «Універмагу» та «Магігранду» (2 поверх).

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Організатор – Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

Автор хіта «Алые розы» Сергій Піскун 7 березня вперше виступить у Вінниці! - фото 3

Автор хіта «Алые розы» Сергій Піскун 7 березня вперше виступить у Вінниці! - фото 4

title

title

title