17 лют. 2015 11:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

67

0

«Айдар» вручив подяку губернатору Вінниччини

«Айдар» вручив подяку губернатору Вінниччини

 Бійці «Айдару» подякували очільнику регіону за небайдужість.


«Айдар» вручив подяку губернатору Вінниччини

Командування батальйону «Айдар» вручило керівнику Вінниччини Анатолію Олійнику за активну громадську позицію, постійну допомогу та небайдужість.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької ОДА.

«В регіоні немає жодного керівника, який зробив би більше для батальйону «Айдар», ніж Анатолій Дмитрович. Тож хочу щиро подякувати за небайдужість, людяність та надану нашим бійцям підтримку», - зауважив, передаючи відповідну подяку, боєць батальйону Василь Киричко.

У переліку допомоги 15 комплектів зимової військової форми, маскувальні халати, дизельне паливо, генератор, продукти харчування і навіть зимова гума для авто хмельницьких волонтерів, які прямували через Вінницю у зону АТО.

Голова ОДА наголосив, що отримати таку відзнаку для нього велика честь. За словами Олійника, йому дуже важливо чути телефонній слухавці голоси українських визволителів після чергового бомбардування.

«Влада та активна громадськість є частиною того спектру допомоги, яка надходить бійцям на Схід з Вінницької області. Таку підтримку забезпечуємо через благодійний фонд, підприємців, небайдужих вінничан. Є в цьому процесі і моя особиста участь», - зазначив, у свою чергу, голова обласної державної адміністрації

Таку ж подяку - за небайдужість та постійну допомогу батальйону – боєць «Айдару» вручив і волонтеру з Хмельниччини Валентину Боришкевичу.

«Айдар» вручив подяку губернатору Вінниччини

«Айдар» вручив подяку губернатору Вінниччини - фото 2

«Айдар» вручив подяку губернатору Вінниччини - фото 3

 

ВИННИЦА.info