13 жовт. 2010 16:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

46

0

Азаров пригрозив губернаторам відповідальністю за опалення

Азаров пригрозив губернаторам відповідальністю за опалення

"Як і в попередні роки, деякі теплопостачальні організації опалюють не будинки, а вулиці, тому губернатори повинні нести особисту відповідальність за якість теплопостачання об’єктів соціальної сфери та житлового фонду. Оцінкою вашої роботи буде кількість звернень на урядову гарячу лінію"


Азаров пригрозив губернаторам відповідальністю за опалення

Прем'єр Микола Азаров поклав відповідальність на голів обласних державних адміністрацій за підключення соціальних об'єктів і житлових будинків до опалення.

Про це заявив Прем’єр-міністр, голова Партії регіонів  Микола Азаров.

«Розпочався опалювальний сезон, практично всі області звітують про те, що опалювальний сезон уже розпочався, що дитячі садки, лікарні, школи та житлові будинки отримують тепло в повному обсязі. На жаль, факти свідчать, що ситуація не така,

якою її намагаються представити. Навіть у столиці не всі житлові будинки опалюються відповідно до нормативів. Також перші підключення показали не зовсім задовільну якість підготовки до опалювального сезону. Як і в попередні роки, деякі теплопостачальні організації опалюють не будинки, а вулиці, тому губернатори повинні нести особисту відповідальність за якість теплопостачання об’єктів соціальної сфери та житлового фонду. Оцінкою вашої роботи буде кількість звернень на урядову гарячу лінію», - наголосив М. Азаров.

Крім того, Прем'єр-міністр України звернув увагу глав ОДА на необхідність налагодити роботу на місцях щодо вирішення питання отримання громадянами субсидій з оплати житлово-комунальних послуг, оскільки з початком опалювального сезону кількість відповідних звернень від населення збільшилася.

«З початку опалювального сезону збільшиться кількість звернень за субсидіями. Тому на місцях необхідно залучити людей для того, щоб кожне звернення було розглянуто в максимально короткий термін, а постачальна організація не повинна поспішати з різного роду погрозами відключень. За це також відповідають голови адміністрацій», - додав Прем'єр.

 

ВИННИЦА.info, за матеріалами прес-служби Кабміну


0
0