21 лип. 2010 11:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Україна
0

38

0

Азаров сказав підлеглим забути про дорогі авто, меблі і ремонти

Азаров сказав підлеглим забути про дорогі авто, меблі і ремонти

буде бюджет жорсткої економії


Азаров сказав підлеглим забути про дорогі авто, меблі і ремонти

Прем'єр Микола Азарова доручив Держказначейству припинити фінансування надмірних видатків уряду.

Про це він заявив, відкриваючи засідання Кабміну у середу.

Азаров повідомив, що під час його зустрічі з президентом Віктором Януковичем окремо обговорювалося питання підготовки Держбюджету на 2011 рік.

"Президент підкреслив, що цей бюджет має відігравати стабілізуючу роль. Це буде бюджет жорсткої економії та ефективного використання коштів", - сказав він.

"У зв'язку з цим я звертаюся до членів Кабінету міністрів з вимогою навіть не планувати використання коштів на придбання нових службових автомобілів, дорогої техніки, меблів, не допускати витрачання коштів на ремонти кабінетів тощо", - додав Азаров.

Він зазначив, що "це ж саме стосується бюджетних коштів поточного року".

"Даю доручення Державному казначейству припинити фінансування відповідних розпорядників коштів, якщо матимуть місце подібні факти. Причому припинити фінансування як з загального, так і зі спеціального фондів бюджету", - сказав Азаров.

Як відомо, раніше Азаров назвав плітками інформацію про те, що держчиновники витрачають велику кількість бюджетних коштів на дорогі автомобілі.

Водночас газета "Дело" оприлюднила офіційне оголошення з Вісника держзакупівель про наміри придбати VIP-автомобілі для МВС.

Зокрема, Міністерство внутрішніх справ оголосило про проведення тендеру на закупівлю чотирьох автомобілів Мерседес Е350, чотирьох автомобілів Audi А6 і 12 машин Toyota Camry.

Тільки чотири німецьких Mercedes обійдуться державному бюджету більш ніж у 2 мільйони гривень. Вартість Audi А6 коливається від 35 тисяч до 73 тисяч євро.

 

Українська правда


0
0