23 лют. 2021 16:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Культура
0

103

0

Багато класного гумору і одкровень: 5 березня Дмитро Танкович у Вінниці з комедією 16+

Багато класного гумору і одкровень: 5 березня Дмитро Танкович у Вінниці з комедією 16+

Дмитро Танкович – улюбленець всіх, хто любить гумор, та один з найпопулярніших шоуменів України


Багато класного гумору і одкровень: 5 березня Дмитро Танкович у Вінниці з комедією 16+

Дмитро Танкович – улюбленець всіх, хто любить гумор, та один з найпопулярніших шоуменів України. У минулому – капітан легендарної КВН-команди «ЧП» (Мінськ), ведучий величезної кількості телешоу, що завжди мали найвищі рейтинг – від «Танцюють всі» до «Україна має талант», з 2018 році – актор «Дизель Шоу», а віднедавна - ще й театральний актор.

Саме у цій ролі Дмитро Танкович у наступну п’ятницю постане перед вінничанами: 5 березня о 20.00 на сцені Будинку офіцерів гратиме у комедії для дорослих «Про що мовчать чоловіки».

Багато класного гумору і одкровень: 5 березня Дмитро Танкович у Вінниці з комедією 16+

«Це вистава, яка у глядачів по всьому світу викликає не просто шалену кількість сміху, а - справжню істерику, - розповідає Дмитро Танкович. – По суті ця вистава - чоловічий монолог на 1,5 години про стосунки чоловіків і жінок, який ще у 90-х написав відомий американський психолог і стендап-комік Роб Беккер. Здавалось би, у них, американців, все має бути якось інакше? Але ні! У родинах все те ж саме! Все зрозуміло, близько. Матеріал дуже крутий та смішний, тому й викликає завжди виняткову реакцію публіки».


Оскільки головна тема вистави «Про що мовчать чоловіки» – кохання і стосунки, у відвертих історіях головного героя глядачі завжди пізнають себе та своїх коханих половинок.

Що стає причиною більшості претензій і сварок у родинах? Яка незрима сила часом підштовхує нас один до одного, а потім роз'єднує? Чому чоловіки жартують над горезвісною «жіночою логікою» і чому ми так по-різному сприймаємо світ?

Всі відповіді у виставі подаються з таким смачним гумором, що глядачі називають її «суцільним сплеском позитивних емоцій».

Недаремно ця вистава не сходить зі сцен по всьому світу, перекладена 35 мовами, й навіть занесена у Книгу театральних рекордів, як найбільш довгограюче one-man show.

Багато класного гумору і одкровень: 5 березня Дмитро Танкович у Вінниці з комедією 16+ - фото 2

- Це шедевр, що скорив серця мільйонів, і який, безумовно, скорить і ваше серце! – гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – А головне – це дійсно та вистава, на яку варто приходити парою. Після перегляду кожен дійсно захоче з новим трепетом ставитися до своєї коханої половинки.

Не пропустіть комедію «Про що мовчать чоловіки» з Дмитром Танковичем 5 березня у Вінниці.

Квитки коштують від 150 до 390 гривень.

Придбати їх можна на сайтах http://bilet.vn.uaі https://afisha.vn.ua, а також у касах Будинку офіцерів, театру ім. Садовського, «Універмагу», Вінницької обласної філармонії і рок-магазину «Мобі Дік».

Багато класного гумору і одкровень: 5 березня Дмитро Танкович у Вінниці з комедією 16+ - фото 3

title