14 серп. 2010 14:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Україна
0

54

0

Балога зібрався в трійку лідерів

Балога зібрався в трійку лідерів

на місцевих виборах із програмою «Якісна Україна»


Балога зібрався в трійку лідерів

Єдиний центр має увійти в трійку політичних сил за підсумками місцевих виборів.

Про це заявив лідер ЄЦ Віктор Балога, виступаючи на з'їзді партії.

За його словами, партія йде на місцеві вибори з програмою, яка має назву "Якісна Україна".

"Під цими словами партія розуміє країну, яка є безпечним і зручним середовищем для життя. В якій будуть всі умови для розвитку особистості та суспільства", - повідомляє прес-служба Єдиного центру.

Також з програмою "Якісна Україна" Єдиний центр йтиме на вибори до Верховної Ради, йдеться у повідомленні.

Балога також нагадав, що "партія внесла до політичного порядку денного ідею об'єднання  демократичних сил і запропонувала підтримку тим, кому нове виборче законодавство закриває двері у місцеві органи влади", зазначили у прес-службі.

"Ініціатива Єдиного центру - це провідник інтересів мільйонів виборців, які не поділяють курс влади, але й не підтримують опозицію. Це можливість реалізувати себе у владі для тисяч розумних, чесних і амбітних людей", - вважає Балога.

У свою чергу, колишній заступник глави секретаріату президента Ющенка, член ЄЦ Ігор Попов заявив, що партія запроваджує принципово новий  метод формування виборчих списків під назвою "Відкриті списки Єдиного Центру".

За його словами, прізвища та основні відомості про кандидатів будуть оприлюднені ще до старту виборчої кампанії для обговорення в місцевих партійних організаціях. Так само будуть оприлюднені прізвища місцевих політиків, які могли би бути висунуті партією.

"Після обговорення всі ці кандидатури будуть включені для бюлетенів праймеріз, голосування відбудеться в інтернеті та в спеціально обладнаних місцях на вулицях. За підсумками голосування місцеві організації партії будуть приймати рішення про формування виборчих списків", - сказав Попов.

 

Українська правда


0
0