12 трав. 2021 14:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

87

0

Басейни нового покоління

Басейни нового покоління

Який басейн купити в aquapolis


Установка басейну на дачній ділянці або біля приватного будинку дає можливість організувати зручний та комфортний відпочинок біля води. Існує широкий вибір басейнів, які враховують всі ваші потреби та побажання. Розібравшись в асортименті, ви зможете купити басейн, який підійде саме вам.

Види басейнів

Басейни відрізняються за габаритами, формою та призначенням. Найпоширеніші за формою вироби:

  • Круглі
  • Овальні
  • Прямокутні
  • Квадратні

Також зустрічаються конструкції нестандартної форми. Залежно від призначення, існують дорослі та дитячі басейни. Дитячі басейни враховують вікові особливості дітей, легко встановлюються, не вимагають особливого догляду, тому незамінні для сімей з дітьми.

За типами конструкції басейни діляться на:

  • Каркасні
  • Надувні
  • Збірні
  • SPA
  • Пісочні

Каркасні басейни

Конструкція каркасних басейнів складається з металевого каркаса і чаші з полівінілхлориду. Перевага каркасних басейнів полягає в міцності конструкції та простій установці.

Надувні басейни

Цей вид басейнів має легку вагу, тому надувний басейн зручно брати в поїздки. Надувні басейни – вдале придбання, якщо у вас є діти. М'які стіни та дно виробу забезпечують комфортне і безпечне купання.

Збірні басейни

Каркас збірних басейнів складається із металевих листків. Для внутрішнього покриття використовується чаша ПВХ. Перевага збірного басейну – міцність конструкції, довговічність та стійкість до низьких температур. Такий тип басейну ви можете використовувати протягом усього року без необхідності демонтажу на зиму.

SPA-басейни

SPA-басейни встановлюються в якості джакузі в будинках, готелях та салонах краси. SPA-басейн виконує функцію гідромасажу та аеромасажу. Масаж водними та повітряними потоками позитивно впливає на шкіру людини, розслабляє після важкого робочого дня та насичує організм киснем.

Чаша гідромасажного басейну IQUE Dreamline-II 2200-II-DD-BP (WiFi) (220х220х96 см) виконана з акрилу з шістьма шарами армованого скловолокна. Басейн оснащений 74 гідрофорсунками та 10 аерофорсунками з нержавіючої сталі. Насичена бульбашками кисню вода забезпечує приємний і корисний масаж для всього тіла. Басейн розрахований на двох людей.

NDVVqyOPRHHDKl3luDdSuBl7_M40WUA7-cmfJ-STQu4gtgKZDu_ags4HEEFR60SwvRgH4DHZxGl1SnW5aXhYMJN-Os_XrVh_B7ggpSLChYS6p6jBw0NUJr59GkhgYywJon-rIUYJ

Пісочні басейни

Басейн з пісочним дном – новинка серед басейнів. На відміну від інших видів, пісочний басейн має найрізноманітніші форми та виглядає, як справжній пляж. Ви можете спроектувати дизайн басейну за особистим ескізом, обладнати внутрішній рельєф басейну монолітним камінням та іншими унікальними елементами.

Lq2HszWHdRlMKeVa4rey9SKfIiQpC1r-mEK4GhQwo3l-aj47l_-7X7q3s215H9W5Me1Ut2V7AzY08JA_Btvs15pLEUBw8KSlV54um34N4X9ZOE8fBGdUJozKdUCaVVPznKyCkolZ

Монтаж басейнів

Надувні, каркасні та збірні басейни легко встановлюються і не вимагають серйозних будівельних робіт. Досить вирівняти та очистити місце установки від гілок і листя, які можуть пошкодити чашу басейну.

Пісочний басейн встановлюється у виритий котлован, який додатково зміцнюється спеціальними будівельними матеріалами.

SPA-басейни монтуються на відкритому просторі або в закритому приміщенні на поверхню, що витримує значні навантаження .

Догляд за басейном

Для гарного вигляду басейну регулярно очищайте чашу басейну та воду. Очищення виконуйте в два етапи, це:

  • Механічне очищення за допомогою обладнання для басейну. Така процедура звільняє воду від органічних та неорганічних забруднень: пилу, гілок, листя та ін. Одним з популярних видів механічної обробки води є очищення фільтраційним обладнанням. Насос перекачує воду в картріджний або пісочний фільтр, де вода очищається та повертається до басейну.
  • Дезінфекція басейну за допомогою хімічних препаратів. Використовуйте хлорні препарати, активний кисень, альгіциди та коагулянти. Ці засоби знищують патогенну мікрофлору води і очищають воду від дрібних частинок забруднень. Після комплексного використання хімічних препаратів вода в басейні стає чистою та прозорою.

Регулярно вимірюйте та коригуйте рівень pH та інших фізико-хімічних показників води за допомогою тестерів і спеціальних засобів. Це необхідно для безпечного та комфортного купання.

Вибирайте басейни перевірених брендів: Bestway, Biodesign, IQUE. Якісний басейн буде служити довго та даруватиме вам позитивні емоції.