21 верес. 2012 11:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Політика
0

128

0

Батько Порошенка припинив виборчу кампанію у 16 виборчому окрузі на Вінниччині

Батько Порошенка припинив виборчу кампанію у 16 виборчому окрузі на Вінниччині

Олексій Порошенко припиняє участь у виборчій компанії за рішенням родини


Батько Порошенка припинив виборчу кампанію у 16 виборчому окрузі на Вінниччині

Олексій Порошенко, який балотується до Верховної Ради України по 16 виборчому окрузі Вінницької області, припинив передвиборчі перегони.

Як передає ВИННИЦА.info, про це повідомив син Олексія Порошенка –Петро Порошенко, 20 вересня, під час Народного Віче у смт. Піщанка Вінницької області.

«Ця кампанія є дуже не простою, тому родина Порошенків прийняла рішення про те, що Олексій Іванович Порошенко припиняє участь у виборчій компанії»,- сказав П Порошенко під час свого виступу.

Він також зазначив, що не зважаючи на припинення участі у виборах його родина й надалі відстоюватиме інтереси 16 округу. «Мій батько буде з вами, він відстоюватиме інтереси свого округу, як депутат Вінницької обласної ради, а я зроблю усе від себе залежне, щоб на законодавчому рівні інтереси кожного виборця округу, який підтримав Олексія Порошенка, був почутим та підтриманим не залежно від того, хто стане народним депутатом», - наголосив П. Порошенко.

Олексій Іванович Порошенко – батько міністра - Герой України, депутат Вінницької обласної ради, заслужений працівник сільського господарства. О.Порошенко очолює концерн "Укрпромінвест" із 1999 року. До складу концерну входять три цукрові заводи, а також 18 агроформувань у Крижопільському, Томашпільському, Тростянецькому й Ямпільському районах Вінницької області.

ВИННИЦА.info


0
0