2 трав. 2019 17:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Новини компаній
0

85

0

Бебі-багаж – збираймося до моря із малечею

Бебі-багаж – збираймося до моря із малечею

Подорожуйте світом разом із дітьми: це цікаво та корисно для дитини


Напевно, ви звертали увагу на те, скільки европейських мам відпочивають в турецьких та кіпрських готелях разом із немовлятами. Батьки зовсім не бояться агресивного незнайомого середовища, страшенних вірусів Коксаки та шкідливих бактерій. Діти радісно копирсатися у піску біля моря, вивчають правила занурення у басейні та весело граються з однолітками з десятків різних країн. Прийшла ваша черга спробувати, як це – відпочити із малечею та не зійти з розуму?


Бебі-багаж – збираймося до моря із малечею

Залишаємо зайве

Рішення прийняте - ви їдете до моря. Тобто, якщо ви зібралися у Катманду підкорювати із немовлям 6-тисячники – далі можна не читати, в горах потрібний зовсім інший багаж. Але більшість батьків вирішують провести першу мандрівку нащадка десь поблизу тепленького моря.

Що із собою брати не потрібно:

важку коляску;

демісезоний конверт для новонародженого;

теплу ковдру;

зимові речі: боді, шкарпетки, рукавички.

Беремо необхідне

Всі речі малюка розділяємо на дві окремі купи - більша частина йде до великої валізи. Вкрай важливі речі збираються у окрему невеличку сумку, що поїде із вами в салоні літака.

Що може знадобитися, якщо ви їдете до готеля рівня 3*:

блендер та фен;

комплект посуду;

літня ковдра;

коляска-трансформер;

антимоскітний полог;

парасоля від сонця;

килим для відпочинку на пляжі

рушники;

дитячі суміші, пюре, кашки;

дитяча косметика.

В готелях рівня 5* із дитячою концепцією все це передбачене адміністрацією закладу та надається батькам беззаперечно. Приємні бонуси для мам: послуги няні; окремі кімнати для дитячого денного відпочинку, що обладнані системою відеоспостереження та захищені від сонця відокремлені басейни для інфантів глибиною до 25 см.

Навіть у самому простенькому сімейному пансіонаті або апарт-готелі адміністратор знайде для молодої мами тазик, чайник, каструльку, праску, вішак для білизни. Радимо заздалегідь повідомити готель про надважливого гостя, тоді під час заїзду до номера в кімнаті вже буде встановлене дитяче ліжко.

Бебі-багаж – збираймося до моря із малечею - фото 2

До великої валізи складаймо літні легенькі кофтинки, бодіки, панамки, крокси, рушники. В магазині біля готелю завжди знайдуться одноразові пелюшки та памперси, тому їх везти із собою радимо із розрахунку максимум на 2 доби. Пластикові іграшки також легко купити на місці відпочинку.

Що беремо до салону літака:

Авіаперевізники встановлюють різні вимоги щодо розміру та ваги ручної поклажі. Як правило, візок-транформер або їде багажем, або схована десь у салоні уважними стюардессами. Її вага до загальної ваги ручної поклажі не враховується.

Приблизний перелік речей для малюка:

кількість підгузків із розрахунку 1 од. на 2 години подорожі.

багаторазова пелюшка та 2-3 одноразові;

сухі та вологі серветки;

змінний комплект речей для дитини та мами;

водичка, кашка, пюре, сік у фасуванні до 100 мл (загальний об'єм рідини до 1 л);

пакетик із присипкою та кремом;

улюблена іграшка.

Бебі-багаж – збираймося до моря із малечею - фото 3

Не марнуйте час та подорожуйте світом разом із дітьми: це цікаво та корисно для дитини.