22 листоп. 2017 14:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

325

0

Бершадський медичний коледж планують приєднати до Вінницького медколеджу

Бершадський медичний коледж планують приєднати до Вінницького медколеджу

Бершадський медичний коледж не буде окремою юридичною особою  


Бершадський медичний коледж планують приєднати до Вінницького медколеджу


 У Вінницькій облраді до сесії підготували проект рішення яким передбачено припинити юридичну особу «Бершадський медичний коледж» шляхом приєднання до Вінницького медичного коледжу ім. акад. Д.К. Заболотного.

Відповідний документ опубліковано на сайті Вінницької обласної ради.

Для процедури припинення юридичної особи та приєднання до Вінницького коледжу утворюють комісію. Директора Бершадського медичного коледжу Оніщенко Катерину Миколаївну попередять про вивільнення.

«В результаті припинення шляхом приєднання земельна ділянка, майно, права та обов’язки Бершадського медичного коледжу переходять до правонаступника Вінницького медичного коледжу ім. акад. Д.К. Заболотного. Закріпити за Вінницьким медичним коледжем ім. акад. Д.К. Заболотного на праві оперативного управління майно Бершадського медичного коледжу та земельну ділянку на праві постійного користування (кадастровий номер 0520480600:03:004:0152, площа 4,8289 га, адреса: вул. Юрія Коваленка, 167, м. Бершадь, Вінницька область», - зазначено в документі.

Відповідно до нового Статуту Вінницького медичного коледжу ім. акад. Д.К. Заболотного, заклад здійснюватиме освітню діяльність за напрямами, які забезпечують підготовку фахівців відповідного рівня і відповідають стандартам вищої освіти:

221 Стоматологія- стоматологія ортопедична;

223 Медсестринство - лікувальна справа;

223 Медсестринство - сестринська справа;

223 Медсестринство - акушерська справа;

224 Технології медичної діагностики та лікування - Лабораторна діагностика;

226 Фармація – фармація.

Вінниця.info