29 верес. 2021 13:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Економіка
0

105

0

Більше 10 тисяч побутових клієнтів ТОВ «Вінницягаз Збут» обрали тариф «Твій газ Рівномірний платіж»

Більше 10 тисяч побутових клієнтів ТОВ «Вінницягаз Збут» обрали тариф «Твій газ Рівномірний платіж»

ТОВ «Вінницягаз Збут» отримало від своїх клієнтів 10017 заявок на підключення до тарифу «Твій газ Рівномірний платіж»


Більше 10 тисяч побутових клієнтів ТОВ «Вінницягаз Збут» обрали тариф «Твій газ Рівномірний платіж»

ТОВ «Вінницягаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», отримало від своїх клієнтів 10017 заявок на підключення до тарифу «Твій газ Рівномірний платіж». Найбільша кількість охочих перейти на даний тариф у Вінниці (1680), Калинівці (840), Жмеринці (680) та Гайсині (626).

Станом на 28 вересня на «Твій газ Рівномірний платіж» вже переведено майже 9 тисяч побутових клієнтів ТОВ «Вінницягаз Збут». Серед них – Інна Пастушенко з Гайсина. Жінка використовує у своєму домогосподарстві газ як для приготування їжі, так і для опалення оселі. Минулого року взимку їй доводилося платити за ресурс майже 2,5 тис. грн. Після того, як Інна Леонідівна обрала комерційну пропозицію «Твій газ Рівномірний платіж», її щомісячна сума до сплати становить 1660 грн.

Більше 10 тисяч побутових клієнтів ТОВ «Вінницягаз Збут» обрали тариф «Твій газ Рівномірний платіж»

«Обрала цей тариф, бо це вигідно та зручно для мене. З тарифною пропозицією «Твій газ Рівномірний платіж» я не тільки зменшила для своєї родини «зимові» платіжки за газ, а й зафіксувала щомісячну плату на енергоресурс до травня наступного року», – розповідає Інна Пастушенко.

У ТОВ «Вінницягаз Збут» наголошують: приєднатися до тарифу можна до 30 вересня, звернувшись до Центрів обслуговування клієнтів 104.ua та відділень компанії – https://vn.gaszbut.com.ua/contacts.

Також можна заповнити форму зворотного зв’язку на сайті «ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Менеджер зателефонує і розповість, як швидко та зручно перейти на вигідний тариф.

Довідка: Термін дії тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» – до 30 квітня 2022-го року. Ціна газу – 7 гривень 99 копійок за кубометр. Розрахувати щомісячний платіж просто. Річний об’єм спожитого газу кожного споживачі множиться на фіксовану на рік ціну газу (7,99 грн) та ділиться на кількість місяців, що залишились до кінця дії тарифу в момент переходу на нього. Після завершення дії тарифу наші менеджери розрахують різницю між об'ємом фактично спожитого газу та об'ємом газу, за який сплатив клієнт. Фактичний об'єм спожитого газу буде визначений на підставі даних лічильника споживача. Якщо клієнт використає менше газу, ніж оплатив, надлишок коштів залишиться на його особовому рахунку як переплата на майбутній період. Якщо ж більше, то за цей обсяг газу потрібно буде доплатити за фіксованою в тарифі ціною – 7,99 грн за кубометр. Інформація про остаточний розрахунок буде наведена у платіжці за квітень 2022 року.

Більше 10 тисяч побутових клієнтів ТОВ «Вінницягаз Збут» обрали тариф «Твій газ Рівномірний платіж» - фото 2