1 квіт. 2021 12:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

65

0

Більше половини українців – за «жорсткий» карантин. Результати опитування

Більше половини українців – за «жорсткий» карантин. Результати опитування

Результати опитування групи «Рейтинг» за 26-28 березня


Більше половини українців – за «жорсткий» карантин. Результати опитування

Більшість українців не проти введення «жорсткого» карантину, якщо коронавірус буде і далі поширюватися по країні.

Про це свідчать результати опитування групи «Рейтинг» за 26-28 березня.

63% опитаних підтримали впорвадження «жорсткого» карантину у випадку, якщо буде збільшуватися кількість хворих на коронавірус. 34% – протилежної думки. З початку березня спостерігається зростання підтримки «жорсткого» карантину.

Більше половини українців – за «жорсткий» карантин. Результати опитування

Судячи з цього, 61% опитаних очікують, що поширення коронавірусу зменшиться, якщо «жорсткий» карантин буде запроваджено. А 37% – мають протилежну думку. Найбільше підтримують «жорсткий» карантин і вірять, що він зменшить захворюваність респонденти старшого віку, жінки, а також ті, хто часто слідкують за новинами про коронавірус.

До речі, на рахунок тих, хто слідкує за новинами про коронавірус. За результатами опитування 58% часто слідкують за новинами про коронавірус, 21% роблять це інколи, 12% – рідко. Лише 8% взагалі не цікавляться такими новинами. Зі зростанням рівня захворюваності інтерес до цієї інформації збільшився. Частіше інших відслідковують такі новини люди старшого віку та жінки.

Нагадаємо, без змін залиються введені 12 березня додаткові карантинні обмеження у Вінниці. У Вінницькій громаді заборонено:

  • Приймання відвідувачів закладів культури і проведення культурних масових заходів, окрім автоконцертів, автокінотеатрів, історико-культурних заповідників.
  • Приймання в спортивних залах, фітнес клубах, басейнах відвідувачів, крім спортсменів національних збірних команд України та їх тренерів
  • Проведення всіх масових розважальних, спортивних, соціальних, рекламних, заходів крім офіційних спортивних включених в Єдиний календарний план фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України.

У Вінницькій області станом на ранок 1 квітня виявили 849 нових випадків захворювання на коронавірус. За минулу добу в області померли 19 пацієнтів. Одужали – 449. У Вінницькій області за середу провели 690 вакцинацій.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info