24 січ. 2020 12:54

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

127

0

Більше робітників і три зміни – у Вінниці прискорюють будівництво кардіоцентру

Більше робітників і три зміни – у Вінниці прискорюють будівництво кардіоцентру

У Вінниці, на Хмельницькому шосе, триває будівництво кардіоцентру.


Більше робітників і три зміни – у Вінниці прискорюють будівництво кардіоцентру

У Вінниці, на Хмельницькому шосе, триває будівництво кардіоцентру. Щоб вчасно здати об’єкт в експлуатацію, збільшили кількість робітників, також додають третю зміну. У листопаді минулого року було майже завершено каркасні бетонні роботи по корпусу №1 та бетонні стяжки у корпусі №2. Продовжують працювати спеціалісти з електропостачання, опалення та вентиляції.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької обласної державної адміністрації.

23 січня голова облдержадміністрації Владислав Скальський проінспектував хід будівництва Вінницького регіонального клінічного лікувально-діагностичного центру серцево-судинної патології, а також провів чергову, четверту нараду щодо втілення цього регіонального субпроекту.

«Дійсно, спочатку виникали труднощі щодо будівництва цього об’єкта, починаючи від якості та сучасності проектних рішень до забезпеченості персоналом тощо. Безперечно, ці питання ми поступово вирішуємо. На сьогодні погоджено новий графік виконання робіт. Варто зазначити, що такі важливі будівельні проекти вимагають постійної та досить прискіпливої уваги. Наразі є багато позитивних зрушень, зокрема, щодо забезпеченості будівельного майданчика персоналом, а також матеріалами. Між іншим, спостерігається поліпшення синхронізації роботи проектувальників, підрядників, технічного нагляду. Загалом, великий обсяг робіт на будівництві вже виконано, зокрема, всередині об’єкту», - сказав голова Вінницької ОДА.

Більше робітників і три зміни – у Вінниці прискорюють будівництво кардіоцентру

Прискорення будівництва кардіоцентру також обумовлено тим, що тут паралельно ведуться внутрішньоінженерні, монтажні та низка інших видів діяльності за різними напрямками. Крім цього, у п’ять разів зросла кількість робітників, які зараз працюють на об’єкті. Також планується проводити роботи у 2-3 зміни.

За словами керівника проекту по будівництву Віктора Бородія, на об’єктіпрацюють понад 140 осіб, які забезпечують проведення зовнішніх та внутрішніх робіт за різними напрямками. Проблем із доставкою відповідних матеріалів немає, також налагоджена робота із субпідрядниками.

Нагадаємо, що будівництво у Вінниці нового регіонального клінічного лікувально-діагностичного центру серцево-судинної патології – це один із найбільших проектів у Європі, який фінансує Світовий банк у сфері охорони здоров’я.

Більше робітників і три зміни – у Вінниці прискорюють будівництво кардіоцентру - фото 2

Більше робітників і три зміни – у Вінниці прискорюють будівництво кардіоцентру - фото 3

Більше робітників і три зміни – у Вінниці прискорюють будівництво кардіоцентру - фото 4

Більше робітників і три зміни – у Вінниці прискорюють будівництво кардіоцентру - фото 5

Більше робітників і три зміни – у Вінниці прискорюють будівництво кардіоцентру - фото 6

Більше робітників і три зміни – у Вінниці прискорюють будівництво кардіоцентру - фото 7

Вiнниця.info, фото - із сайту ОДА