22 квіт. 2020 09:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

112

0

Біля багатоповерхівок на вул. Зулінського відремонтували двір

Біля багатоповерхівок на вул. Зулінського відремонтували двір

В цьому році у Вінниці передбачали капітально відремонтувати 43 прибудинкові території, однак через коронавірус фінансування доведеться зменшити


Біля багатоповерхівок на вул. Зулінського відремонтували двір

В цьому році у Вінниці передбачали капітально відремонтувати 43 прибудинкові території, однак через коронавірус фінансування доведеться зменшити. Роботи вже завершили біля будинків №23 та 25 по вулиці Зулінського.

Про це 22 квітня у «Фейсбук» повідомив міський голова Сергій Моргунов.

«Комфортні умови у дворах багатоповерхівок створюємо вже кілька років поспіль. Перший результат цього року – капітально відремонтована територія біля будинків № 23 та 25 по вулиці Зулінського.

Благоустрій комплексний – заасфальтовані тротуари, проїзди, зроблена відмостка фундаментів. Ці роботи виконуються коштом бюджету громади. А за бажанням мешканців, - вже на умовах співфінансування, - облаштовуються лавочки, урни чи паркомісця.

Розпочаті роботи ще по одному об’єкту – це група будинків на вулиці Шепеля. Але зрозуміло, що ситуація з коронавірусом змусить нас переглянути плани: бюджет недоотримає сотні мільйонів запланованих надходжень – усі українські міста зустрілись з цим викликом. Але за першої нагоди, коли знову з’явиться можливість, ми відновимо програму капітального ремонту дворів», - йдеться у публікації.


Вінниця.info