16 лип. 2018 12:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Економіка
0

171

0

Біля Немирова розширюють частину дороги, яка входить до транспортного коридору Go Highway

Біля Немирова розширюють частину дороги, яка входить до транспортного коридору Go Highway

 У Вінницькій області триває ремонт траси міжнародного значення М-12


Біля Немирова розширюють частину дороги, яка входить до транспортного коридору Go Highway

 У Вінницькій області триває ремонт траси міжнародного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, яка є частиною міжнародного транспортного коридору Go Highway. Підрядник ТОВ СП «Автострада» приступив до робіт біля м. Немирів. Перші 3 км дороги в обидва боки вже покриті нижнім шаром асфальтобетону, потім вистелять верхній шар покриття та нанесуть дорожню розмітку. Остаточно завершити роботи на ділянці від Немирова до с. Озеро планують до 1 вересня 2018 року.

Про це Вiнниця.info повідомляє прес-служба ТОВ «Спільне українсько-німецького підприємства «Автострада».

«Головна особливість ремонту – багатошаровість і товщина дорожнього покриття. Після завершення робіт товщина покриття збільшиться на 20 см. Також дорожнє полотно стане ширшим на 4 м та безпечнішим: в місцях, де це необхідно, встановлюють відбійники, бордюри та систему освітлення, облаштовують тротуари», - зазначено в повідомленні.

Ділянки, де відбуваються дорожні роботи, відокремлені від проїжджої частини за всіма вимогами: на в’їзді та виїзді встановлені попереджувальні дорожні знаки. Вздовж лінії проведення робіт на відстані кожних 10 м стоять сигнальні стовпчики зі світловідбиваючими смугами, щоб вночі водії добре бачили напрям руху. Для тих, хто не реагує на стаціонарні обмеження, є ще й рухомі сигнальні прапорці.

«Дорожні роботи частково обмежують рух транспорту, тому що вільною для руху залишається лише половина проїжджої частини. На другій працює дорожня техніка: здійснюється поширення, знімається старе покриття, а на його місце стелиться три нових шари (ресайклінгова суміш та асфальтобетон). Тому товщина покриття збільшується на 20 см», – розповідає керівник робіт Олег Гнатюк і додає, що роботи тривають згідно з графіком.

Інтенсивність руху на трасі М-12 в середньому 10 автомобілів на хвилину, і близько 600 авто за годину.

Біля Немирова розширюють частину дороги, яка входить до транспортного коридору Go Highway 

Біля Немирова розширюють частину дороги, яка входить до транспортного коридору Go Highway - фото 2 

Біля Немирова розширюють частину дороги, яка входить до транспортного коридору Go Highway - фото 3

Як відомо, у Вінницькій області протяжність дороги М-12 складає 185 кілометрів. Як тривають ремонтні роботи, в травні перевіряв Прем’єр міністр В. Гройсман та керівник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак.

Нагадаємо, минулого року відремонтували ділянку дороги М12 від Вінниці до с. Лукашівка. Цьогоріч продовжили роботи до межі з Хмельницькою областю, які планують завершити до кінця жовтня. 

Вiнниця.info, фото – прес-служби ТОВ СП «Автострада»