10 листоп. 2021 10:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

386

0

Біля школи №29 на Київській з’явився новий спортивний стадіон

Біля школи №29 на Київській з’явився новий спортивний стадіон

Тепер тут можуть займатися учні та мешканці цього району


Біля школи №29 на Київській з’явився новий спортивний стадіон

У Вінниці, біля школи №29, що на Київській, завершили реконструкцію спортивного поля. Тепер тут можуть займатися учні та мешканці цього району.

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

«Пам'ятаю, як навесні хлопці-воркаутери просили замінити турніки та вирівняти асфальт. Результат реконструкції перевершив їх сподівання», – згадує Сергій Моргунов. – Оновлений стадіон має: футбольне поле 60 м х 35 м, глядацькі трибуни на 180 місць, чотири бігові доріжки, комбінований майданчик для баскетболу та волейболу. Також – сектор для стрибків у довжину, зони для виконання вправ, комплекс тренажерів. Проєкт реалізували за рахунок міського бюджету».

Молодь має займатися у зручних та безпечних умовах. Якісні матеріали та інклюзивна інфраструктура – обов'язковий критерій. До всіх спортивних майданчиків забезпечили безпороговий доступ. Влаштували безпечне гумове покриття, сучасне обладнання. Ввечері територія добре освітлена, підключили камери спостереження. Також виконали благоустрій та озеленення території біля шкільного стадіону.

«Муніципальні інвестиції і далі будемо спрямовувати на проєкти, які формують здорову та активну громаду», – зазначив Сергій Моргунов.

Біля школи №29 на Київській з’явився новий спортивний стадіон

Біля школи №29 на Київській з’явився новий спортивний стадіон - фото 2

Біля школи №29 на Київській з’явився новий спортивний стадіон - фото 3

Довідка.

Загалом за останні п'ять років на територіях шкіл міста збудували та відреконструювали 24 спортмайданчики та стадіони, переважно – за рахунок міського бюджету. Також вже цьогоріч, окрім 29-ої школи, новий майданчик отримала і школа №12.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі –https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото з сайту ВМР