4 серп. 2015 17:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

114

0

Біля Вінницької мерії малюють графіті на всю стіну

Біля Вінницької мерії малюють графіті на всю стіну

 На Козицького малють велике графіті


Біля Вінницької мерії малюють графіті на всю стіну

 Дві художниці, що приїхали до нас з Харкова, створюють черговий об’єкт мурал-арту в рамках проекту «VIN-ART-CITY». Третій з п’яти малюнків-фіналістів наносять на стіну біля магазину по вулиці Козицького дві дівчини Марія Бобирєва та Олександра Мельник. Робота називається «Сни, в яких хочеться жити».

Про це інформує Департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Спершу художниці виконали підготовчі роботи – перефарбували частину стіни, виділили площу для малюнку та заґрунтували її. Потім, за допомогою проектора, вони нанесли контури роботи на поверхню олівцями. А вже від сьогодні молоді художниці розфарбовують свою роботу.

Малюнок «Сни, в яких хочеться жити» задумано як заклик подивитись інакше на реальне і уявне.

Героїня картини – збірний образ звичайної городянки, яка сміливо поринає у мрії, спогади, фантазії під затишною ковдрою, витканою з уривків снів. На покривалі художниці серед іншого зобразять і види Вінниці.

Марія та Олександра – кримчанки. Три роки тому вони поїхали вчитись до Харківської державної академії дизайну. Дівчата вже досвідчені муралістки, вони створили не один арт-об’єкт в Криму (навіть на вершині Чатир-Даг) та в Харкові.

Біля Вінницької мерії малюють графіті на всю стіну

Біля Вінницької мерії малюють графіті на всю стіну - фото 2

Біля Вінницької мерії малюють графіті на всю стіну - фото 3

ВИННИЦА.info