27 листоп. 2020 09:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

172

0

Біоідентичні пелети. Новий напрямок Клініки сучасної медицини Imeda

Біоідентичні пелети. Новий напрямок Клініки сучасної медицини Imeda

Клініка сучасної медицини Imeda – це клініка, яка використовує новітні технології та інновації


Біоідентичні пелети. Новий напрямок Клініки сучасної медицини Imeda

Клініка сучасної медицини Imeda – це клініка, яка використовує новітні технології та інновації. Славиться своїм сучасним підходом у медицині. Клініка надає кращу та найширшу допомогу жителям.

І сьогодні хочемо розказати про таку інновацію як Введення біоідентичних пелет.

Не секрет, що гормони – основні регулятори життєдіяльності нашого організму. І дуже часто ми недооцінюємо їх роль і важливість. Ми застосовуємо різні методи з покращення нашого життя – не розуміючи, що при порушенні гормонального фону, нічого не буде працювати належним чином.

Біоідентичні пелети – це американська біотехнологія майбутнього, яка тепер сертифікована та доступна в Україні.

Біоідентичні пелети – це маленькі гранули, розміром з рисове зерно, які вводяться під шкіру пацієнту і покращують якість життя.

Біоідентичні пелети мають органічну речовину рослинного походження, яка ідентична людським гормонам. На даний момент використовується уже 22 види пелет, які схожі на статеві гормони. Це: Прогестерон, Естрадіол, Тестостерон. Це форма введення лікарської речовини , яку застосовують уже протягом 60-80 років у США, Латинській Америці та Європі. Це замінники гормонів рослинного походження.

Біоідентичні пелети – це прорив у медицині. Тому що, довготривале використання синтетичних гормонів не є коректним по відношенню до паціентів. Є багато протипоказів.

Біоідентичні пелети – виготовляються зрослиної сировини та безпечні для паціентів. Вводяться підшкірно. Діють від 6 до 8 місяців. Не мають пікових навантажень.

Вже після 14 днів від введення пелетів відбувається абсолютно нормальне підвищення рівнів гормонів. Жінки почувають себе стабільно добре.

У клініці Imeda уже є введення перших пелет пацієнтам. І пацієнти дуже задоволені.

Саме про ці випадки буде розповідь у наших наступних рубриках.

Клініка сучасної медицини Imeda

м.Вінниця

вул.Соборна, 20

тел. 098 100 5103