12 жовт. 2010 18:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

40

0

Бродський хоче ліквідувати техогляд, довіреності та МРЕВ

Бродський хоче ліквідувати техогляд, довіреності та МРЕВ

Голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський заявляє про домовленість із Міністерством внутрішніх справ про скасування техоглядів автомобілів із 2011 року


Бродський хоче ліквідувати техогляд, довіреності та МРЕВ

Голова Державного комітету з питань регуляторної політика та підприємництва Михайло Бродський заявляє про домовленість із Міністерством внутрішніх справ про скасування техоглядів автомобілів із 2011 року.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії ICTV у понеділок, 11 жовтня.

"Ми скасовуємо не тільки транспортний збір, ми сьогодні працюємо ще і в робочій групі разом з МВС у Держкомпідприємництва, і Могильов повністю підтримав техогляд - ми передаємо його приватним людям, бізнесу. Ми ліквідуємо МРЕВ, довіреності ліквідуємо. Все це з нового року буде", - повідомив Бродський.

На його думку, скасування відповідних процедур посприяє викоріненню корупції.

Нагадаємо, у лютому 2009 року Кабінет міністрів вирішив скасувати обов'язкове одержання тимчасового реєстраційного талона для водіїв, що керують транспортним засобом за дорученням.

3 вересня уряд подав доопрацьований варіант проекту Податкового кодексу, згідно з яким транспортний збір буде скасовано.

7 жовтня Верховна рада ухвалила у першому читанні Податковий кодекс, внесений на розгляд парламенту Кабінетом міністрів.

За інформацією голови Бродського, скасування збору Кабмін має намір компенсувати введенням спеціального акцизу на бензин, який буде спрямовуватися на розвиток і модернізацію дорожньої інфраструктури.

 

Економічна правда


0
0