4 листоп. 2010 17:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

39

0

Бродський про підприємців: Хлопці, звикайте

Бродський про підприємців: Хлопці, звикайте

Голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський вважає, що підприємці, які протестують проти нового Податкового кодексу, не хочуть платити податки


Бродський про підприємців: Хлопці, звикайте

Голова Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Михайло Бродський вважає, що підприємці, які протестують проти нового Податкового кодексу, не хочуть платити податки.

Про це він написав у своєму Живому журналі.

"Я розумію людей, які не хочуть платити податки. Це нормально. І люди за конституцією мають право висловлювати свою думку - під Верховною радою в тому числі", - написав він.

Водночас Бродський вважає, що "потрібно пам'ятати і про решту країни, в якій живе 46 мільйонів людей, і вони теж мають право на життя, на гідні зарплати і пенсії".

"А то у нас кажуть: "Ой-ой-ой, яка в нас маленька пенсія в країні - 700 гривень", або "Ой-ой-ой, яка маленька зарплата - 1200 гривень". Так, панове, а за рахунок чого вона буде більше, якщо у нас підприємці віддають 200 гривень і не хочуть платити навіть до Пенсійного фонду. Хоч, по суті, цього теж мало", - пише Бродський.

"Тому одні люди мають право на пікети, а інші мають право на життя. Хлопці, поступово звикайте до нормальної країни", - додав він.

Як відомо, у четвер під Верховною радою підприємці з різних регіонів України протестують проти нового Податкового кодексу.

 

Українська правда


0
0