24 квіт. 2016 10:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Культура
0

56

0

Brunettes Shoot Blondes представили у Вінниці нову пісню

Brunettes Shoot Blondes представили у Вінниці нову пісню

 Гурт Brunettes Shoot Blondes заспівав для вінничан нову композицію, якої ще немає в запису.


Brunettes Shoot Blondes представили у Вінниці нову пісню

 23 квітня у Вінниці під час урочистого відкриття сезону роботи світломузичного фонтану Roshen гурт Brunettes Shoot Blondes заспівав для вінничан нову композицію, якої ще немає в запису.

«Цієї пісні ще не має офіційного запису, тому, вінничани, спеціально для вас прем’єра», - сказав фронт-мен гурту Андрій Ковальов.

Традиційно для Brunettes Shoot Blondes пісня має англійський текст і називається «Goodbye my love».

Нагадаємо, що 23 квітня світломузичний фонтан Roshen офіційно розпочав сезон роботи в 2016 році. Подивитися на концерт за участю фіналістів національного відбору «Євробачення» прийшли десятки тисяч городян і гостей міста. На сцені набережної виступили чотири фіналісти українського відбору на конкурс «Євробачення 2016»: виконавиця Тоня Матвієнко, гурти Pur:Pur, Brunettes Shoot Blondes та Alois.

Довідка

Brunettes Shoot Blondes («Брюнетки стріляють блондинок») — український музичний колектив, заснований на початку 2010 року в Кривому Розі. Широкому загалу гурт став відомий у вересні 2014, завдяки кліпу на пісню «Knock Knock», що на YouTube зібрав понад п'ять мільйонів переглядів за перші десять днів після публікації. На початку 2015 року музиканти випустили дебютну платівку «Bittersweet», а також однойменний кліп, створений у партнерстві з німецьким виробником автомобілів «Opel».

6 лютого 2016 року гурт взяв участь у національному відборі на конкурс Євробачення 2016.

Найвідоміша робота гурту:

ВИННИЦА.info

title

title