22 черв. 2020 10:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

295

0

Бруси, турніки та шведські стінки: на Старому місті встановили Workout-майданчик. Відео

Бруси, турніки та шведські стінки: на Старому місті встановили Workout-майданчик. Відео

Street Workout - проект, який переміг на конкурсі «Бюджет громадських ініціатив»


Бруси, турніки та шведські стінки: на Старому місті встановили Workout-майданчик. Відео

В мікрорайоні Старе місто облаштували найбільший у Вінниці Workout-майданчик для вуличної гімнастики. Розташували його на площі Шкільній. Тут встановили більше 15 комплексів для тренування різних видів м’язів – бруси, турніки, рукоходи, шведські стінки, боксерські груші.

Street Workout – проект, який переміг на конкурсі «Бюджет громадських ініціатив».

Про це у Фейсбук написав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Впевнений, що Вінниця обов’язково стане постійним місцем проведення чемпіонатів зі стрітворкауту. У нас є не тільки мотивована і спортивна молодь, але й умови для того, щоб проводити професійні змагання.

Ось цей новий майданчик на площі Шкільній, – уже в епіцентрі уваги воркаутерів. А ще тут зранку до вечора – вся дітвора з мікрорайону. Вийшов класний осередок активного, а головне здорового відпочинку. І найважливіше, що це результат співпраці з громадою Старого міста. Мешканці ініціювали – а ми підтримали реалізацію проекту з бюджету», – пише мер.

В будівництво Workout-майданчика інвестували майже 1 мільйон гривень з міського бюджету. Обладнання дозволяє проводити змагання зі Street Workout різного рівня.

В будівництво Workout-майданчика інвестували майже 1 мільйон гривень з міського бюджету. Обладнання дозволяє проводити змагання зі Street Workout різного рівня. Для любителів займатися на свіжому повітрі – бруси, турніки, рукоходи, шведські стінки, боксерські груші. Одночасно тут зможуть тренуватися до 50 чоловік. Майданчик зручний та безпечний завдяки надійним конструкціям та спеціальному гумовому покриттю.

Бруси, турніки та шведські стінки: на Старому місті встановили Workout-майданчик. Відео

Загалом на площі 350 кв м встановили більше 15 комплексів для тренування різних видів м’язів.

Ідея створити майданчик для Street Workout належала мешканцям мікрорайону. Проект переміг у міському конкурсі «Бюджет громадських ініціатив». За задумом авторів, майданчик – перший етап реконструкції спортивного поля.

Окрім стадіону та воркауту, раніше була пропозиція облаштувати на площі Шкільній зелену зону та побудувати бювет для питної води.


Який вигляд мала площа Шкільна в листопаді минулого року, до будівництва воркаут-зони

Бруси, турніки та шведські стінки: на Старому місті встановили Workout-майданчик. Відео  - фото 2

Бруси, турніки та шведські стінки: на Старому місті встановили Workout-майданчик. Відео  - фото 3

Вінниця.info, відео зі сторінки Сергія Моргунова