10 черв. 2019 13:28

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

88

0

Будівлю в центрі Вінниці хочуть реконструювати у «Туристичний хаб». Питають думку людей

Будівлю в центрі Вінниці хочуть реконструювати у «Туристичний хаб». Питають думку людей

Вінницька міська рада оголосила про початок громадського обговорення щодо реконструкції будівлі за адресою вул. Соборна, 89.


Будівлю в центрі Вінниці хочуть реконструювати у «Туристичний хаб». Питають думку людей

Вінницька міська рада оголосила про початок громадського обговорення щодо реконструкції будівлі за адресою вул. Соборна, 89. Там планують розмістити «Туристичний хаб». Для цього проведуть перепланування площі, встановлять ліфт.

«Об’єкт реконструкції межує з західної сторони з Вінницьким Торгово‐економічним інститутом КНТЕУ . Зі сходу прилягає до вул. Хлібної. Оточуюча забудова датується переважно першою половиною 20‐го сторіччя

В реконструкцію об’єкту не входять громісткі добудови чи надбудови, планується організація вхідної групи з можливістю безпроблемного пересування маломобільних груп населення , внутрішній простір переплановується з влаштуванням ліфта, івент-простору, туристично‐інформаційного центру, коворкінгу.

Реконструкція фасадів передбачає опорядження, пофарбування , заміна вікон, встановлення нових вікон та дверних груп, освітлення. Реконструкція включає заміну дерев’яних перекриттів на монолітні залізобетонні , внутрішнє утеплення, опорядження», - йдеться в документації на сайті міськради.

  • На першому поверсі буде івент-простір, туристично‐інформаційний центр, санвузли, комора , сходова клітка та ліфтовий хол.
  • На другому - організаційно‐аналітичний відділ, кабінет директора, тренінговий та відділ маркетингу та промоції міста, санвузли, сходова клітка та ліфтовий хол.
  • На третьому поверсі ‐ відділ розвитку туризму, коворкінг, кімнати прийому їжі та відпочинку , санвузли, сходова клітка та ліфтовий хол.

Громадське обговорення триватиме протягом місяця.

Замовником виготовлення документації є департамент маркетингу міста та туризму. Розробник – ТОВ «ВІН-ГІД Інжиніринг».

«З вищезазначеними матеріалами та додатковою інформацією можна ознайомитися в департаменті правової політики та якості Вінницької міської ради за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 59, каб. 710, тел. 59-51-55, 59-51-59.

Пропозиції та зауваження з даного питання просимо надсилати до департаменту правової політики та якості Вінницької міської ради за вказаною вище адресою.

Відповідальні особи щодо розгляду пропозицій – працівники Відділу просторового розвитку департаменту архітектури та містобудування Вінницької міської ради, тел. 67-22-76», - додають на сайті мерії.

Раніше ми писали, що в приміщенні за адресою вулиця Соборна, 89 планують розташувати музей історії міста Вінниці.

Вiнниця.info