9 листоп. 2022 12:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Здоров‎’‎я
0

239

0

Час для лазерної епіляції: «Меділюкс» підготував вигідні спеціальні пропозиції для своїх клієнтів

Час для лазерної епіляції: «Меділюкс» підготував вигідні спеціальні пропозиції для своїх клієнтів

Осінь не дарма вважають найправильнішим та найзручнішим часом для процедур лазерної епіляції. Адже розпочавши позбуватись небажаного волосся саме зараз, до літа вдасться забутись про часте бриття, роздратування на шкірі та врослі волосини


Час для лазерної епіляції: «Меділюкс» підготував вигідні спеціальні пропозиції для своїх клієнтів

Осінь не дарма вважають найправильнішим та найзручнішим часом для процедур лазерної епіляції. Адже розпочавши позбуватись небажаного волосся саме зараз, до літа вдасться забутись про часте бриття, роздратування на шкірі та врослі волосини.

Лікар-дерматовенеролог Лікувально-діагностичного центру «Меділюкс» Мирослава Горбатюк називає й інші плюси розпочинати сеанси лазерної епіляції саме восени.

Час для лазерної епіляції: «Меділюкс» підготував вигідні спеціальні пропозиції для своїх клієнтів

За словами лікаря, при нижчих температурах сповільнюється циркуляція крові, люди менше пітніють, а це допоможе уникнути роздратування після процедури навіть на найчутливішій шкірі.

Кому підходить лазерна епіляція у Вінниці? Чи існують протипоказання?

Лазерна епіляція, насамперед, це медична процедура. Відповідно, буде розумно її проходити на якісному медичному обладнанню під контролем професіоналів лікарів-дерматовенерологів.

Показання зрозумілі: швидкий ріст небажаного волосся і не лише в пахових зонах та ногах, а й на обличчі, животі, спині, грудях.

Показанням є також запалення волосяних фолікул, так званий фолікуліт, а також вросле волосся, роздратування від бриття чи після шугарингу та інших видів депіляцій – про все це можна забути за допомогою лазерної епіляції.

Час для лазерної епіляції: «Меділюкс» підготував вигідні спеціальні пропозиції для своїх клієнтів - фото 2

Скільки потрібно сеансів, щоб забутись про небажане волосся?

Це питання дуже індивідуальне. Вся справа в будові волосини, в будові тіла пацієнта та його індивідуальних особливостей.

Тому комусь достатньо 5 сеансів, а комусь знадобиться 10-12.

Люди, які мають сиве волосся або дуже світле, найпевніше мають нижчий рівень меланіну, на який і впливає лазер.

Отже, тут лазеру доведеться попрацювати більше. Але наша FOTONA справляється дуже добре зі світлим, тоненьким та пушковим волоссям.

Якщо волосся, якого нам треба позбутись темне, товсте, то ефект від лазеру сприйматиметься ним швидше.

Ще одним важливим нюансом, який впливає на кількість процедур, є виконання пацієнтами рекомендацій лікаря. Зокрема, не можна між процедурами ходити на шугаринг чи іншим способом висмикувати волосся з корінням. Адже ефект від лазеру буде втрачено, а отже, доведеться розпочинати все спочатку.

Також якщо у вас період гормональних змін, краще зачекати з лазерною епіляцією. Інакше, цілком ймовірно, що результату або не вдасться досягнути взагалі, або він буде явно не такий, як очікується.

Але небажаного волосся точно не вдасться позбутись за 2-3 сеанси, як дехто обіцяє. Курс лазерної епіляції потрібно від 6 до 12 місяців. Це при тому, якщо сеанси будуть проводитись професійно на інноваційному обладнанні.

Час для лазерної епіляції: «Меділюкс» підготував вигідні спеціальні пропозиції для своїх клієнтів - фото 3

А може таке бути, що ефекту від лазерної епіляції непомітно?

Ні, однозначно такого бути не може. Знову ж таки, це якщо йде мова про лазерну епіляцію, виконану професійним лікарем та професійному обладнанні.

Лазер – це не цукрова паста і не віск. Він не зробить гладенькою вашу шкіру вже одразу після процедури. Але цього не варто боятись. Волосся буде випадати аж на 10-14 день, при цьому паралельно ростимуть нові волосинки. Так і має бути. Вже після другої процедури ви помітите, як волосся випадатиме острівцями, це теж нормально. З кожним сеансом, волосся ставатиме все менше, воно робитиметься тоншим та світлішим.

Треба враховувати гормональних фон людини, генетичну схильність, ділянку тіла, тип волосся та тип шкіри. Все це впливає на результат.

Повний цикл лазерної епіляції - це означає позбутись волосся назавжди?

Тут треба враховувати гормональних фон людини, генетичну схильність, ділянку тіла, тип волосся та тип шкіри.

Волосяні фолікули мають здатність відновлюватися, цьому сприяють коливання гормонального фону, тому потрібно буде проходити 2-3 процедури на рік, що підтримувався результат.

З кожним роком кількість цих процедур зменшуватиметься. А комусь буде достатньо приходити на процедуру один раз на рік чи раз на півтори року.

Чи існують протипоказання до лазерної епіляції?

Як і будь-яка медична процедура, лазерна епіляція дійсно не всім дозволяється. Абсолютно протипоказаними лазерна епіляція пацієнтам з онкологічними та імунними патологіями, з цукровим діабетом, лейкозом крові.

Існують ще так звані відносні протипоказання, які варто узгоджувати з сімейним чи лікуючим лікарем:

  • Захворювання шкіри у гострій та хронічних стадіях;
  • Наявність багатьох родимок в зоні, які потрапляє під обробку лазером;
  • Опіки та інші травмування;
  • Вагітність та грудне вигодовування;
  • Варикозне розширення вен;
  • Свіжа засмага;
  • Грип, ГРВІ в активній фазі;
  • Алергія в стадії загострення;
  • Вживання гормональних препаратів та ретиноїдів.

Які спеціальні пропозиції на лазерну епіляцію зараз діють в «Меділюкс»?

Наразі ми можемо вам запропонувати цілий «пакет» послуг лазерної епіляції. Це так званий комплексний пакет, куди входить лазерна епіляція ніг повністю, зони бікіні та пахв. Вартість по спеціальній пропозиції цього пакету складає 1450 грн, по завершенню акції його вартість знову стане 2640 грн. Тож скористайтесь вигідною пропозицією.

Записатись на прийом до лікаря-дерматовенеролога Лікувально-діагностичного центру «Меділюкс» Мирослави Горбатюк можна за телефонами: 0 800 33 01 30 (безкоштовно з мобільного), 067 33 77 697.

Час для лазерної епіляції: «Меділюкс» підготував вигідні спеціальні пропозиції для своїх клієнтів - фото 4