14 верес. 2020 13:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

129

0

Через епідемію коронавірусу цьогорічний «VinBookFest» у Вінниці скасували

Через епідемію коронавірусу цьогорічний «VinBookFest» у Вінниці скасували

Спочатку організатори повідомляли, що фестиваль переносять, але згодом вирішили, що цьогоріч «VinBookFest» взагалі не відбудеться.


Через епідемію коронавірусу цьогорічний «VinBookFest» у Вінниці скасували

Проведення п’ятого книжкового фестивалю «VinBookFest» у Вінниці в 2020 році скасували. Організатори зазначають, що через складність ситуації з поширенням коронавірусної інфекції оголосити дати фестивалю та анонсувати події із запрошеними гостями неможливо.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці фестивалю.

«Цьогоріч ми планували та активно готувалися до проведення V фестивалю «VinBookFest», проте пандемія коронавірусу і карантин, що введений по території всієї України, вніс неприємні корективи в наші плани. Тож ми вимушені відмінити проведення фестивалю у 2020 році. Враховуючи складність ситуації з поширенням епідемії, оголосити нові дати фестивалю та анонсувати події з запрошеними гостями на даний момент неможливо», – повідомляють організатори фестивалю в своєму дописі.

Нагадаємо, цьогоріч мав відбутися п’ятий за рахунком «VinBookFest», на який завітали б відомі українські письменники, серед яких Макс Кідрук та Дара Корній. Згодом організатори повідомили, що фестиваль переносять. Орієнтовно ‒ на першу половину жовтня, але все залежить від епідеміологічної ситуації.

Вінниця.info, зображення – з фейсбук-сторінки «VinBookFest»