15 лют. 2018 10:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

40

0

Через ожеледицю у Вінниці «швидку» та вантажівку знесло з дороги

Через ожеледицю у Вінниці «швидку» та вантажівку знесло з дороги

 Через ожеледицю у Вінниці «швидка» та вантажівка з’їхали з дороги 


Через ожеледицю у Вінниці «швидку» та вантажівку знесло з дороги

  У Вінниці внаслідок ожеледиці з’їхала з дороги «швидка» та потрапила у кювет вантажівка. Рятувальники допомогли відбуксирувати автомобілі.

Про це повідомляє прес-службa ГУ ДСНС Укрaїни у Вінницькій облaсті.

14 лютого о 6:58 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що на вул. Волинця в м.Вінниці внаслідок ожеледиці автомобіль екстреної медичної допомоги "Peugeot boxer” з'їхав з дороги.

Прибувши на виклик, рятувальники відбуксирували транспортний засіб на розчищену ділянку автошляху. До зазначених робіт від ДСНС залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки.

15 лютого о 5:16 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що у м.Вінниці на перехресті вулиць Тимощука-Шепеля через ускладнення погодних умов (ожеледицю) вантажний автомобіль “Volvo” з'їхав у кювет. Рух транспортних засобів було частково обмежено.

Прибувши до місця події, рятувальники АР ЗСП ГУ ДСНС України у Вінницькій області витягли автомобіль на узбіччя дороги. До зазначених робіт від ДСНС залучалося два чоловіки особового складу та одна одиниця спецтехніки.

Нагадаємо, 12 лютого в Чернівецькому районі у сніговому заметі застряг шкільний автобус з дітьми. Рятувальники відбуксирували транспорт.

Вiнниця.info