31 трав. 2019 10:28

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

103

0

Четверо дітей травмувались на дорогах Вінницької області. 10-річна дівчинка в реанімації

Четверо дітей травмувались на дорогах Вінницької області. 10-річна дівчинка в реанімації

Всі ДТП стались за минулу добу


Четверо дітей травмувались на дорогах Вінницької області. 10-річна дівчинка в реанімації

30 травня на території Вінницької області сталось чотири дорожньо-транспортні пригоди, в кожній з яких травмувались діти. В Хмільнику дівчинку, яка потрапила під колеса авто, госпіталізували до реанімаційного відділення.

Про це Вiнниця.info повідомили у відділі комунікацій ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

«В селі Лука Мелешківська Вінницького району водій автомобіля «Фіат» допустив наїзд на 15-річного велосипедиста. Постраждалого хлопця госпіталізували до Вінницької дитячої обласної лікарні.

В Барському районі водій автомобіля «ВАЗ 2109» не впорався з керуванням, з’їхав з дороги і допустив зіткнення з деревом. Внаслідок ДТП, 12-річна пасажирка, отримала травми та госпіталізована до лікарні в м. Бар.

В Літинському районі біля с. Дяківці на дорозі М-12 водійка автомобіля «БМВ», жителька села Корделівка, не впоралась з керуванням, з’їхала в кювет. Водій та 3-річна дівчинка, яка була в авто, доправлені до лікарні.

В Хмільнику, близько 12.26 години по вулиці Пушкіна водійка автомобіля «Пежо» збив 10-річну дівчинку, яка перебігала дорогу за межами пішохідного переходу. Дитину з травмами госпіталізували до реанімаційного відділення.

За всіма зазначеними фактами відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 ККУ», - повідомив інспектор відділу комунікації Вадим Кобзар.

Відомо, що з початку року на території області сталось більше 30 дорожньо-транспортних пригод за участі дітей. У цих аваріях 2 дітей загинули.

Нагадайте дітям найважливіші правила поведінки на дорозі:

  • перетинати проїзну частину дороги лише у встановлених місцях, упевнившись у відсутності транспорту на нерегульованому пішохідному переході, та виключно на дозволений сигнал світлофора — на регульованому;
  • не гратися поблизу проїжджої частини дороги;
  • не виїжджати дітям до 14 років на дорогу загального користування на велосипеді, самокаті, моноколесах, гіробордах, до 16 років – не сідати за кермо мопеда;
  • закріпіть на одязі своїх дітей світловідбиваючі елементи – це зробить їх помітними для водіїв в умовах обмеженої видимості.

Вiнниця.info