15 черв. 2020 15:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Здоров‎’‎я
0

85

0

Четверо працівників патрульної поліції Вінниці захворіли на COVID-19

Четверо працівників патрульної поліції Вінниці захворіли на COVID-19

Захворіли четверо працівників апарату


Четверо працівників патрульної поліції Вінниці захворіли на COVID-19

В Управлінні патрульної поліції Вінницької області виявили спалах коронавірусу. За останній тиждень захворіли четверо працівників.

«У зв‘язку з виявленням за останній тиждень в Управлінні патрульної поліції Вінницької області 4-х позитивних результатів на COVID-19, ми і надалі проводимо обмежений прийом громадян на територію.

Прийом громадян буде здійснюватися за попереднім записом і виключно у масках», – написав у Фейсбук керівник патрульної поліції Вінницької області Редван Усеїнов.

Як повідомили Вінниця.info у прес-службі патрульної поліції, коронавірус виявили у працівників апарату, тобто тих, хто працює в штаті управління, а не патрулює вулиці.

На коронавірус уже протестували увесь апарат, а також окремий відсоток людей з батальйону, які контактували з хворими. Ні в кого COVID-19 не підтвердили.

Ті, хто захворів, перебувають на самоізоляції.

Нагадаємо, станом на 15 червня, на території Вінницької області у 1423 випадках виявлено коронавірус, в тому числі у 117 дітей. За весь період у Вінницькій області 862 особи одужали, хворіють 538. Померли 23 пацієнта.

Вінниця.info