16 серп. 2010 13:30

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

54

0

Чи готові вінничани, щоб міліціонери у вільний від роботи час «підробляли»?

Чи готові вінничани, щоб міліціонери у вільний від роботи час «підробляли»?

На сьогоднішній день, згідно Закону про міліцію, така діяльність заборонена


Чи готові вінничани, щоб міліціонери у вільний від роботи час «підробляли»?

Заступник начальника Департаменту Державтоінспекції МВС України генерал-майор Сергій Будник вважає, що українське суспільство поки що не готове до того, щоб міліціонери займались в неробочий час діяльністю, що не суперечить інтересам служби.

Про це С.Будник повідомив перебуваючи 15 серпня у Вінниці.

За його словами, на сьогоднішній день, згідно Закону про міліцію, така діяльність заборонена. «Враховуючи те, що сьогодні працівник міліції згідно закону, де б він не перебував на службі чи поза службою, зобов’язаний припинити правопорушення, тобто він практично весь час знаходиться на службі, тому, я думаю, що найближчим часом цього не буде», - вважає С.Будник.

Він також пропонує підійти до цього питання з філософської точки зору. «Я думаю, що тут необхідно підходити з філософської точки зору – якщо ми досягнемо того рівня організації суспільства і правосвідомості громадян, як, наприклад, на Заході, то відповідно і правоохоронні органи будуть реагувати таким же чином», - додав С.Будник.

Нагадаємо, начальник Головного управління МВС України в Криму Олександр Просолов має намір ініціювати прийняття Верховною Радою України законопроекту, який дозволив би міліціонерам займатися в неробочий час діяльністю, що не суперечить інтересам служби.

 

ВИННИЦА.info


0
0