9 верес. 2016 17:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

110

0

Чи сумісні любов і бідність? 29 вересня розкаже у Вінниці Ольга Сумська

Чи сумісні любов і бідність? 29 вересня розкаже у Вінниці Ольга Сумська

 Чи сумісні любов і бідність? 29 вересня розкаже у Вінниці Ольга Сумська 


Чи сумісні любов і бідність? 29 вересня розкаже у Вінниці Ольга Сумська

 Любов - це найпрекрасніше, що може трапитися з людиною у будь-якому віці. Однак саме вік і гроші можуть стати перешкодою у розвитку любовних стосунків…

Саме про ці проблеми у новій виставі «Сублімація любові» 29 вересня о 19.00 у Будинку офіцерів будуть говорити з вінничанами популярні українські актори: Ольга Сумська, Євген Паперний і Віталій Борисюк.

Їхня нова спільна робота – комедія «Сублімація любові» - визнана однією з кращих театральних прем’єр 2016 року. Виставу за мотивами п’єси провідного європейського комедіографа XX століття Альдо де Бенедетті поставив заслужений артист України Володимир Астахов.

П'єса розповідає досить непросту історію любові: у ній присутні переживання, інтриги, обман і пристрасть, але завдяки комедійному жанру всі дії відбуваються з невимушеною легкістю.

У момент, коливідкриється завіса, глядачі потраплять у інший світ: італійські розкішні апартаменти з акцентом на величне минуле Риму.

Діючих осіб у п'єсі всього троє. Головна героїня – сеньйорита Паола (Ольга Сумська) – розважлива егоїстка, яка скоряє серце поважного політика, сеньйора Леоне (Євгеній Паперний). Однак при цьому красуня чітко дає зрозуміти, що він для неї – всього лише нудний старий, що не представляє щирого інтересу. У цьому й криється зав'язка сюжету: Леоне, щоб скорити даму, придумує хитромудрий план зваблення, підкинутий йому бідним драматургом П'єтро (Віталій Борисюк), який у підходящий момент незаконно пробрався у його квартиру, щоб поїсти.

Далі події розвертаються яскраво та іскрометно, із властивою італійцям пристрастю. Леоне привласнює авторство п'єс П'єтро і стає найвідомішим політиком-драматургом. Паола приймає залицяння Леоне і, здається, все прекрасно.  Але, виявляється, підступна бестія веде подвійну гру...

Сюжетні перипетії вистави такі барвисті, а гра акторів настільки красива, що при перегляді п'єси глядачі отримують максимум насолоди: актори емоційні, кожний рух – неймовірно легкий, всі мізансцени скоординовані. Дві години пролітають зовсім непомітно!

І тільки лише під кінець відкриється, чому для комедії була підібрана саме назва «Сублімація любові», адже в оригіналі п’єса називається «Паола і леви». На завершення вистави вас чекає оригінальна кінцівка і не менш оригінальний уклін від акторів у формі танцювальної постановки.

Чи сумісні любов і бідність? 29 вересня розкаже у Вінниці Ольга Сумська

Вистава про кохання «Сублімація любові», здатна зачепити серце людини будь-якого віку. Коловорот інтриг та курйозних ситуацій змусять вас щиро перейнятися долею персонажів, від душі посміятися, а головне – отримати велике естетичне задоволення у компанії відомих українських акторів.

Не пропустіть виставу «Сублімація любові» 29 вересня о 19.00 у Будинку офіцерів.

Ціна квитків абсолютно прийнятна – від 100 до 320 гривень. Квитки продаються у касах «Магігранду», «Мегамоллу», «Петроцентру», театру Садовського і Будинку офіцерів. Також можна придбати квитки онлайн на сайті http://bilet.vn.uaабо замовити безкоштовну доставку у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Пригощає ресторан «Тифліс».

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Чи сумісні любов і бідність? 29 вересня розкаже у Вінниці Ольга Сумська - фото 2

Чи сумісні любов і бідність? 29 вересня розкаже у Вінниці Ольга Сумська - фото 3 

Чи сумісні любов і бідність? 29 вересня розкаже у Вінниці Ольга Сумська - фото 4 

Чи сумісні любов і бідність? 29 вересня розкаже у Вінниці Ольга Сумська - фото 5

Чи сумісні любов і бідність? 29 вересня розкаже у Вінниці Ольга Сумська - фото 6 

Чи сумісні любов і бідність? 29 вересня розкаже у Вінниці Ольга Сумська - фото 7

Чи сумісні любов і бідність? 29 вересня розкаже у Вінниці Ольга Сумська - фото 8

Чи сумісні любов і бідність? 29 вересня розкаже у Вінниці Ольга Сумська - фото 9

Чи сумісні любов і бідність? 29 вересня розкаже у Вінниці Ольга Сумська - фото 10

title