1 листоп. 2010 11:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

37

0

Чи "взує" Партія регіонів "Батьківщину" на виборах у Вінницьку облраду?

Чи "взує" Партія регіонів "Батьківщину" на виборах у Вінницьку облраду?

За попередніми даними, отриманими з неофіційних джерел, на виборах у Вінницьку обласну раду за Партію регіонів проголосувало 20-22% виборців, за Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" – 19,5%, партія "Єдність" набирає 11,5-12% голосів, "Фронт змін" – 9%, Всеукраїнське об’єднання "Свобода" – 6% та на межі прохідного бар’єру Комуністична партія та партія "Удар" Віталія Кличка"


Чи "взує" Партія регіонів "Батьківщину" на виборах у Вінницьку облраду?

За попередніми даними, отриманими з неофіційних джерел, на виборах у Вінницьку обласну раду за Партію регіонів проголосувало 20-22% виборців, за Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" – 19,5%, партія "Єдність" набирає 11,5-12% голосів, "Фронт змін" – 9%, Всеукраїнське об’єднання "Свобода" – 6% та на межі прохідного бар’єру Комуністична партія та партія "Удар" Віталія Кличка".

Несподіваним для багатьох стала поразка партії "Сильна Україна" Сергія Тігіпка, яка за попередніми даними не набирає голосів за для проходження за списками як в обласну, так і в міську ради.

По мажоритарних округах відомо, що колишній голова Вінницької облдержадміністрації Олександр Домбровський переміг свого головного опонента – єкс-керівника УМВС у Вінницькій області Василя Поліщука, з великими відривами до облради по своїх округах проходять голова Вінницької облради Григорій Заболотний, перший заступник губернатора Іван Мовчан, генеральний директор ЗАТ "Укрпромінвест" Олексій Порошенко, генеральний директор ЗАТ "Зернопродукт МХП" Микола Кучер.

Попередньо відомо, що перемогу у мажоритарному окрузі Тростянецького району здобув голова місцевої райдержадміністрації Сергій Скіць, в Оратівському районі – депутат облради Юрій Яремчук, у Томашпільському районі – Іван Спориш.

Найбільш запеклою боротьбою за мандат будуть вибори в округах №№55 та 56 по місту Вінниці, де за місце депутата виборюють відповідно 19 та 20 кандидатів.

Нагадаємо, що за даними двох екзот-полів у Вінницьку міську раду з великими відривом перемагає партія "Совість України", список якої очолює мер Вінниці Володимир Гройсман.

 

ВИННИЦА.info


0
0