27 січ. 2021 14:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

105

0

Чоловіка, який врізався у відбійник на Вінниччині, взяли під варту. Внаслідок аварії загинула його дружина

Чоловіка, який врізався у відбійник на Вінниччині, взяли під варту. Внаслідок аварії загинула його дружина

За версією слідства, чоловік у стані алкогольного сп’яніння сів за кермо та врізався у відбійник.


Чоловіка, який врізався у відбійник на Вінниччині, взяли під варту. Внаслідок аварії загинула його дружина

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення розміру застави до підозрюваного у вчиненні ДТП в Гайсині. За версією слідства, чоловік у стані алкогольного сп’яніння сів за кермо та, не обравши безпечної швидкості руху, врізався у відбійник. Внаслідок аварії загинула дружина підозрюваного, а донька отримала травми.

Про це інформують в пресслужбі Вінницького міського суду Вінницької області.

Як вважають слідчі, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, рухаючись на освітленій ділянці дороги, з врахуванням стану проїзної частини дороги, яка перебувала у вологому стані, не обрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням і допустив виїзд автомобіля за межі проїзної частини дороги, де врізався у металевий відбійник.

Унаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди дружина підозрюваного, яка перебувала в автомобілі, була госпіталізована до лікарні, де померла від отриманих тяжких тілесних ушкоджень. Крім того, до лікарні з тілесними ушкодженнями було госпіталізовано доньку підозрюваного, життю і здоров’ю якої на теперішній час нічого не загрожує.

Стороною обвинувачення в судовому засіданні доведено достатньо підстав вважати, що підозрюваний може ухилятися від слідства та суду, а також перешкоджати кримінальному провадженню іншим шляхом.

Підозрюваному інкримінують порушення за ч. 2 ст. 286 КК України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 3 до 8 років.

Нагадаємо, аварія сталась 22 січня. Внаслідок аварії постраждали дружина та донька водія, але жінка померла під час надання медичної допомоги.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – поліції